Digidexo.com

Fat Camps i Michigan

Fat Camps i Michigan


Reality show som "The Biggest Loser" gi liv til kamp deltakerne erfaring mens du er på en streng ernæring program og spekk øvelse diett. Vekttap leirer eller "fett leirer" for alle aldre har blitt populært på grunn av den alarmerende fedme i USA, og en økende interesse for fitness og ernæring. I Michigan, er det en rekke programmer for vekttap, ernæring og mosjon for både voksne og barn.

Camp Sea-Gull - Charlevoix

En tradisjonell vekttap leir for voksne kvinner, Camp Sea Gull tilbyr næringsrik mat, fysiske aktiviteter og muligheter for personlig forbedring. Ligger i Charlevoix Spa, gjør at leiren camperne å utforme et program fra aktiviteter som yoga, trening, jogging, aerobic dans, tennis og volleyball. Eller, kan de velge svømming, kanopadling, kajakkpadling eller vannaerobic på Lake Charlevoix. Tre sunne måltider og daglig snack er utarbeidet av en ernæringsfysiolog og serveres i tjernet spisesalen. Overnattingssteder er i dorm-stil eller semi-private komfortable hytter. En massasje, manikyr eller pedikyr kan arrangeres for litt ekstra velvære.

Camp Sea-Gull

08580 Boyne City Road

Charlevois, MI 49720

231-547-6556

[email protected]

campseagull.com

Helse Exploration Station-Canton

Undervise barn riktig ernæring og hva kroppene deres trenger å være sunne starter tidlig. St. Joseph Mercy Health Exploration Station gir interaktive helseprogrammer for barn K-12. Selv om ikke den typiske søvn unna vekttap leir, kan de ernæring programmer bringes til skoler eller nytes på Exploration Station ved St. Joseph Mercy Canton Health Center. Barn lærer om mat pyramide og hvordan du skal lese en mat etikett i "Ernæring Fakta." "Du er hva du spiser" lærer dem om mat gruppegrunnleggende, næringsstoffer og hva en voksende kroppen trenger for å være sunn. Programmer tilbys ved skolen klassetrinn og for gutt og jente speider Troup nivå også.

St. Joseph Mercy Health Exploration Station

St. Joseph Mercy Canton Health Center

1600 S. Canton Center Road, Suite 10

Canton, MI 48188

734-398-7537

healthexplorationstation.com

Monter Body Boot Camp-Cadillac og Traverse City

Monter Body Boot Camp er en innendørs ukelange programmet, som gir strukturert trening, ernærings coaching og motivasjon til å gå ned i vekt, få tonet og utvikle en sunn livsstil. Campers trenger bare å ta med en vannflaske og en vilje til å arbeide hardt. Aktiviteter variere for å holde camperne motivert: lys løping, styrketrening, hinderløyper, fotturer og aerobic. Strukturen tillater enkeltpersoner fleksibilitet som passer deres livsstil og fremdriftsplan mens komme i form, mister vekt og føler stor.

Monter Body Boot Camp

1320 N. Mitchell Street

Cadillac, MI 49601

877-775-4560

fitbodybootcamp.com

Body Beautiful boot camp-Bloomfield Hills, Rochester Hills, Royal Oak

Jennifer Gray, en 15-årig veteran i treningsfeltet, inkorporerer trening, ernæring og personlig støtte på sitt nettverk av Body Beautiful boot camp for kvinner. Camps tilby generelle vekttap og fitness, så vel som akselererte programmer for bruder, store vakre kvinner og de som ønsker å se bra for en spesiell anledning. Fitness aktiviteter inkluderer kickboksing, bosu ball, krets vekttrening, yoga og magedans. Antall og lengde på leiren økter er tilpasset for hver campingvogn, og coaching på sunn mat valg og ernæring gjør vekttap mål oppnåelig.

Steder på Bloomfield Hills

Rochester og Royal Oak, MI

248-761-2321

e-post: [email protected]

bodybyjenn.com