Digidexo.com

Mat for en flatere mage nå

Mat for en flatere mage nå


Mens det er umulig å få en flat mage kjapt gjennom kosthold eller trening, er Flat Belly Diet basert på forskning som tyder på at visse matvarer kan redusere mage fett når det spises som en del av en lav-kalori diett. I tillegg unngår diett mat og drikke som kan forårsake mage oppblåsthet og væskeansamlinger, noe som gjør magen svelle. Unngå disse matvarene kan kvitte kroppen for overflødig oppblåsthet og vann vekt, sannsynligvis resulterer i en flatere mage, forskning ved Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning viser. I tillegg kan spise et sunt, kalorifattig diett kan hjelpe deg flat mage over tid.

Enumettet fett

The Flat Belly Diet, skapt av Prevention Magazine Editor Liz Vaccariello og registrert kostholdsekspert Cynthia Sass, hevder at enumettede fettsyrer, eller MUFAs, bidra til å eliminere magen fett. Planen hevder Kosten kan "miste opptil 15 pounds i 32 dager", og antyder en fire-dagers "jump start" etterfulgt av en lav-kalori diett som inneholder mat som inneholder enumettet fett til hvert måltid. Disse hjerte-sunt fett finner du i oliven og raps olje, peanøttsmør, pistasjenøtter og gresskarkjerner. Avokado, oliven og mørk sjokolade er også kilder til denne typen fett.

Kalorier

Spise færre kalorier enn du forbrenner, vil føre til vekttap over tid. Bruker en kalorifattig diett rik på et bredt spekter av næringsmidler til sunn langvarig vekttap. Spis rikelig med grønnsaker og frukt; de er lave i kalorier og næringsrikt. Velg hele korn brød og korn, og bytte fra hvit pasta til hele hvete. Nyte rikelig med magre proteiner, og spiser rødt kjøtt i moderate mengder. Inkluder magre meieriprodukter, samt en rekke bønner, nøtter og frø i kostholdet ditt.

Vann

Drikkevann bidrar til å redusere oppblåsthet og vannretensjon ved fortynning av natrium i kroppen. Riktig fuktighet holder også fordøyelseskanalen problemfri bruk, hindre oppblåst mage og forstoppelse, ifølge Prevention.com.

Oppblåsthet

Mange grønnsaker, for eksempel blomkål, brokkoli og kål, føre til at gass og oppblåsthet, ifølge Mayo Clinic. Flat Belly Diet foreslår å unngå rå grønnsaker under "jump start" fase fordi de kan føre til oppblåsthet. Spis kokte grønnsaker i stedet. Frukt som epler og pærer kan også føre til oppblåsthet, som kan bønner og linser.

Salt kan forårsake vannretensjon, så unngå å spise salt mat eller legge ekstra salt i kostholdet ditt. Stekt og fetende mat ikke bare føre til at gass og oppblåsthet, men føre til ytterligere vektøkning. Kunstige søtningsmidler og matvarer inneholdende dem bør også unngås, fordi de kan forårsake oppblåsthet og vannretensjon. I tillegg foreslår Flat Belly Diet unngå kaffe og alkohol, noe som er svært sure, for å redusere fordøyelsesbesvær og oppblåsthet.