Digidexo.com

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

Metoprolol succinate er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk. For folk som er på en medisin regime som inneholder dette stoff, kan det være nødvendig å plukke dette stoffet ut av et sett av piller. For eksempel, hvis du del pillene dine ut for hele uken, og da legen endrer dosen mengde eller hyppighet av stoffet, må du kanskje fjerne eller erstatte piller.

Hvordan identifisere Metoprolol succinate Tabletter

•  Se på fargen på pillen. Metoprolol succinate tabletter er hvite. Dette gjelder uansett om du tar den generiske versjonen eller navnet merkevare versjon av stoffet.

Kontroller formen. Disse piller enten er rund eller oval spiss, avhengig av dosen. Du kan sjekke din resept for å finne ut hvilken form pillen vil bli. 25mg og 200mg piller er oval, mens 50mg og 100 mg piller er runde. Men hvis pillene er utvidet utgivelse, vil de være oval for 50mg og 200mg piller, og runde for 25mg og 100mg piller.

•  Undersøk belegg. Alle Metoprolol succinate tabletter må film belagt. I tillegg vil de ha et avtrykk som varierer i henhold til produsenten og doseringsmengde. For eksempel, 25mg forlenget frigivelse pille fremstilt av Sandoz Pharmaceuticals, Inc vil bli merket med E281 på den ene side av pillen.

Legg merke til stillingen. Alle 25mg tabletter må være dobbelt scoret, noe som betyr at det er scoret på begge sider. Alle andre dosering beløp er enkelt scoret.

Hint

  • Hvis du er i tvil om hva pillen er Metoprolol succinate tablett, ta alle dine piller på apoteket. Hun vil være i stand til å vise deg den riktige pillen.