Digidexo.com

Kinesisk medisin for Rapid Vekttap

Ifølge The Merck Manual, har fedme rate i Amerika steget fra 25 ti 33 prosent i løpet av de siste ti årene. Vekttap metoder forankret i Øst-medisin og, spesielt, kinesisk medisin, har blitt stadig mer populært. Selv om raske vekttap er sjelden varig og kan være usikre, har nyere studier vist at behandling basert på kinesisk medisin som fokuserer på å holde fordøyelsen og vedlikehold av qi --- kroppens livskraft og energi, knyttet til leveren og spleen-- -running jevnt, kan føre til jevn, betydelig vekttap.

Spise riktig

Ifølge kinesisk medisin, bør riktig ernæring for en usunn lever eller milt (som styrer produksjonen og flyt av en persons qi) består av varme matvarer som, mens det er ikke overdrevet, skal stekes i dampet for å hjelpe til med rask fordøyelse. Grønnsaker, proteiner og ris er anbefalt, mens mat med høyt fett, sukker og olje frarådes.

Herbal Aids

Kinesiske naturmedisinere kan anbefale urte kombinasjoner som kan bidra til å øke vekttap når det kombineres med et riktig kosthold og mosjon. Kinesisk medisin hevder at urte kosttilskudd kan arbeide på tre måter: ved å påskynde en persons metabolisme og energinivå, å hjelpe en person til å brenne fett raskere eller redusere syrer i kroppen som kan føre en person til krever salt, fet og søt mat. Urter som vanligvis brukes i kinesisk medisin for å hjelpe til med vekttap inkluderer magnolia bark, ginseng, kinesisk rabarbra, coptis og scute.

Akupunktur

Akupunktur har lenge blitt anbefalt i kinesisk medisin for å hjelpe til med vekttap. Når gjort i forbindelse med et sunt kosthold og mosjon, kan akupunktører for å avdekke deler av kroppen som kan utløse langsommere metabolisme eller usunn mat cravings som kan sabotere vekttap innsats. The Journal of Medical Akupunktur har rapportert at deltakerne i en studie fra 2003 som fikk akupunktur behandlinger tapt over tre ganger så mye vekt som de som ikke fikk akupunktur behandlinger.

Hva du skal unngå

Over-the-counter kinesiske vekttap hjelpemidler er vanligvis quick-fix kosttilskudd som er laget med vestlig medisin og fakturert som tradisjonelle øst rettsmidler for å høyne sin appell til vestlige forbrukere. Imidlertid ikke tradisjonell kinesisk medisin ikke anbefale slankepiller, men i stedet råder vekttap basert på behandling av en persons qi med riktig mat, urte kombinasjoner, trening og akupunktur behandlinger.