Digidexo.com

Tips for å redusere vekten

Tips for å redusere vekten


Per 2008 var nesten 70 prosent av amerikanske voksne overvektige eller fete, ifølge US Center for Disease Control and Prevention. Den siste "Journal of American Medical Association" rapport om faktiske årsakene til dødsfall i USA, utgitt i 2000, sitert mangel på fysisk aktivitet kombinert med dårlig kosthold som landets nest største dødsårsaken. Amerikanerne må lære måter å gå ned i vekt effektivt for å motvirke denne usunn trend.

Telle kalorier

Begynne å telle kalorier - både hva du spiser og det du forbrenner. Som regel må du opprette et underskudd på 500 kalorier per dag for å miste ett pund i uken. Beregn dine egne personlige kalori behov basert på din nåværende vekt og ønsket vekt, sammen med aktivitetsnivået. Ifølge "Harvard Medical School Family Health Guide", en stillesittende person krever 13 kalorier per pund for å opprettholde kroppsvekten, mens en moderat aktiv person krever 16 kalorier per pund.

Trening

Legg regelmessig fysisk trening til din ukeplan for å bidra til å skape et kaloriunderskudd og fremme vekttap. I 2007 American College for Sports Medicine anbefales minst 30 minutter med moderat aerob trening fem ganger per uke pluss to ukentlige styrke-treninger for voksne i alderen 18 til 64. Øke mengden av muskel i kroppen din vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier også, siden muskler forbrenner mer kalorier enn fett.

Planlegging

Lage en langsiktig, realistisk plan som inneholder de nødvendige livsstilsendringer for å lette oppnåelsen av det samlede vekt-tap mål. Skriv ned daglig og ukentlig kortsiktig mat og mosjon-relaterte mål å hjelpe deg å etablere sunne vaner som du kan opprettholde over livsløpet. Start med små endringer, for eksempel å erstatte sukker-laden brus med vann eller å ta trappene i stedet for heisen. Verve støtte fra venner og familie som vil oppmuntre din innsats.

Fat brennere

Innlemme mat og drikke i din sunn spising plan som vil spørre kroppen til å forbrenne flere kalorier. Slike matvarer inneholder hot chilipepper som jalapenos og habaneros. Som rapportert av et team av UCLA forskere på 2010 Experimental Biology 2010 møte i Anaheim, California, hot chilipepper inneholder et stoff som heter capsaicin, som øker kroppens kaloriforbrenning ved inntak. Andre potensielle fettforbrennende matvarer inneholder melk, kaffe, grønn te og hele korn.

Tålmodighet

Selv etter at du gjør de nødvendige endringer i livsstil for å begynne å redusere vekten din, tar vekttap tid. For bærekraftig, livslang vekttap, forvente å gå ned i vekt sakte, sikter til mellom ett og to pounds per uke. Vær forberedt på tilbakeslag, som de er en nesten uunngåelig del av vekttap prosessen. Hvis du overspise eller savner og treningsøkt eller to, tilgi deg selv og gå tilbake til programmet så snart som mulig.