Digidexo.com

Hvordan Slapp av ryggen i en stol

Hvordan Slapp av ryggen i en stol


Kontorjobber er noen ganger tenkt å være mindre anstrengende enn andre karriere felt; Men de er en av de vanskeligste yrkene på ryggen. Problemene rygg som kan oppstå etter langvarig sitter i en nonrelaxed tilstand vise betydningen av å slappe av ens tilbake i en stol. Forskere er nå si at det å sitte oppreist i stolen faktisk kan utløse kronisk smerte, som det kan legge for mye press på ryggraden.

Bruksanvisning

•  Sett deg ned, flytte bagasjerommet på baksiden av stolen slik at du får riktig korsryggstøtte i hele ryggraden. Rull hele ryggen mot stolen ryggstøtte.

Len deg tilbake, slik at din rygg og ben gjøre en 135-graders vinkel. Denne posisjonen, ifølge en studie presentert på den Radiological Society of North America, forårsaker minst mulig press på diskene i ryggen.

Hold hodet på samme naturlige vinkel som resten av kroppen din; ikke len det frem eller tilbake. Hvis du er på et kontor, kan det hende du trenger å flytte skjermen slik at du fortsatt kan se komfortabelt.

Hvil føttene på gulvet, slik at de kan støtte sin egen vekt eller bruke en fotstøtte. Ikke kryss bena på enten kneet eller ankelen.