Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Jock Itch Lukt

Bakterier kan acculate i høye fuktighet områder på kroppen. Disse bakteriene produserer stygg lukt, spesielt i områder med høy svette innhold. Denne bakterien kan føre til en tilstand som kalles skrittsopp når det irriterer huden rundt det mannlige kjønnsorgan. Stygg lukt er vanligvis til stede med denne tilstanden. Det er metoder for å bidra til å redusere eller eliminere den fornærmende lukt. På grunn av det følsomme området berørt, må du være forsiktig når du søker vanlige husholdningsmidler til å behandle skrittsopp lukt.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann. Dette vil bidra til å skylle kroppen for giftstoffer som kan forårsake lukt som skal skilles ut gjennom huden.

Bruk løstsittende klær og fuktbestandig stoffer som vil holde svette bort fra huden, holder deg tørr og redusere kroppslukt.

Legg to åtte oz glass tomatjuice til badevann og ligge i minst femten minutter.

strø bakepulver på en ren, tørr bomullsklut og tørk ditt jock området med kluten. Natron vil hjelpe absorbere stygg lukt.

Legg hvete gress til kosthold. Drikking 500 mg fortynnet i et glass vann vil bidra til å redusere kroppslukt fra innsiden og ut. Konsumere hvete gress før ditt første måltid på dagen.

Fortynn tre spiseskjeer av hvit eddik i en kopp vann og Fukt en ren svamp med løsningen. Tørk av lukt berørte området med denne løsningen. Den eddik vil bidra til å eliminere kroppslukt, men kan forlate deg med en annen lukt. Eddik lukt bør svekkes over tid.