Digidexo.com

Hvordan kurere tannkjøtt sykdom

Hvordan kurere tannkjøtt sykdom


Mer enn to tredjedeler av alle amerikanere over 35 år viser noen tegn på tannkjøttsykdom. Ifølge The New England Journal of Medicine, ikke bare tannkjøttsykdom betegne et problem i munnen, kan det være en medvirkende faktor i hjertesykdommer. Herding tannkjøttsykdom avhenger forsiktig behandling og vedlikehold av vev lommer mellom tennene. Mens det er noen hjemme behandlinger, hvis tilstanden utvikler seg til full-blåst periodontitt, intervensjon av en kvalifisert tannlege er i orden.

Bruksanvisning

•  Besøk en tannlege for en første konsultasjon på omfanget av tannkjøttsykdom og for å lære om behandlingsmetoder. Dessverre er tannkjøttsykdom funnet oftere blant folk som er nervøs for tannarbeid, fordi de ikke ser sin tannlege ofte nok til å fange tilstanden i sin barndom.

Ha tennene grundig rengjøres med en profesjonell tannpleier minst to ganger i året, og følge god munnhygiene vaner. Det er viktig å innse at plakk som dannes på tennene forårsaker irritasjon når det kommer i kontakt med tannkjøttet. Når du børster, vier spesiell oppmerksomhet til området av tannen på tannkjøttet og sørg for å fjerne alle spor av plakk.

Bruk en myk børste mens tannkjøttet er følsomme. Den raske bevegelser frem og tilbake vil rense tennene uten å irritere tannkjøttet. Prøv natron, anbefalt av mange tannleger til å forsiktig rense tennene og stimulerer tannkjøttet.

Prøv en drevet tannbørste som roterer eller vibrerer svært raskt for å spare deg noen albue fett. Et oscillerende hode fjerner plakk mer effektivt enn et vanlig børste.

Schedule dype lomme rengjøring hvis tannkjøttsykdom er alvorlig. En sertifisert tannpleier vil administrere en lokal anestesi til ett område av munnen din og bruke dype skalerings instrumenter for å fjerne herdet tannsten fra under tannkjøttet. Som tannkjøttet bli irritert fra langvarig kontakt med plakk, de sveller og trekker vekk fra tannen, og skaper en lomme der mer plakk former. Som denne syklusen utvikler seg, stivner plakk til tannsten som en profesjonell må fjerne.

Spør tannlegen din om laser behandling for skadet tannkjøtt vev. Relativt ny, innebærer denne prosessen ødelegge infisert tannkjøtt vev og fjerne det sammen med tannstein å stimulere veksten av nytt vev. For pasienter som finner skraping eller lyden en drill ubehagelig, er laser et alternativ.

Følg strenge dental hygiene etter første behandling med tannpleieren. Det er viktigere nå å børste og tanntråd minst to ganger daglig. I tillegg kan en oral vann irrigator bistå i løsner mat fra mellom tennene.

Prøv å skylle med saltvann etter hver tannpuss og bruk av tanntråd. Saltvann forårsaker tannkjøttet å trekke seg sammen, og det kan hjelpe stramme vev mot tennene, midlertidig redusere lommen og hindre maten fra pakking mellom tannkjøttet og tannen.

Hint

  • Tannkjøtt som blør under tannpuss er ofte det første tegnet på tannkjøttsykdom.
  • Konstant pleie og vedlikehold av tannkjøttet og tennene er nødvendig for å reversere tannkjøttsykdom.