Digidexo.com

Slik fjerner Spider Veins for menn

Menn ofte får edderkopp årer. Edderkopp årer for menn oppstår vanligvis på beina. Spider årer er små, tynne årer som, i motsetning til åreknuter, ikke stiger over overflaten av huden. Spider årer oppstår når blodet ikke blir skikkelig pumpes tilbake til hjertet fra bena. Avhengig av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer, er det en rekke tiltak som kan følges for å bidra til å behandle, forebygge, redusere og fjerne edderkopp årer. Spider årer ta en stund å fjerne, så vær tålmodig. Konsultere legen din dersom du har en alvorlig sak, da dette kan føre til infeksjoner og farlig blodpropp.

Bruksanvisning

•  Tren bena regelmessig for å gjenopprette riktig bevegelse av blod mellom bena og hjertet. Gjøre hopping knekt eller bruke en trimsykkel eller en hoppe tau er gode måter å styrke bena. Gå rutinemessig, og ikke sitte på ett sted uten å flytte i lange perioder av gangen.

Unngå å stå i lange perioder av gangen. Når du trenger å stå i lang tid, periodevis strekke på bena ved å nå for tærne, og utøve dine kalver ved å stå på tå.

Hev føttene så ofte som mulig for å fremme riktig bevegelse av blod. Når du sitter, sette føttene opp på en krakk. Ikke sitte med bena i kryss. Sove på ryggen med en pute under knærne.

Masser bena eller ansikt med massasjeolje på en daglig basis for å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen.

Påfør vitamin K lotion til bena eller ansikt på daglig basis. Dette vil bidra til å forsegle den ødelagte fartøy

Spis en diett i stor grad består av grønnsaker, frukt og helkorn å hjelpe deg å holde jevnlig. Forstoppelse er en viktig årsak til edderkopp årer. Redusere nivåene av salt i kosten. De kardiovaskulære problemer som kommer fra dietter som er høy i natrium kan også bidra til edderkopp årer.

Ta vitamin C, magnesium og B-kompleks vitaminer for å fremme sunne blodårer og sirkulasjon.

Se inn laser-fjerning prosedyrer samt skleroterapi, en medisinsk prosedyre som eliminerer edderkopp årer ved å injisere dem med natriumklorid, hvis edderkopp årer vedvarer.