Digidexo.com

Ice Bath Behandling for angst

Ice Bath Behandling for angst


Opprinnelig unnfanget i kinesisk medisin, "is bad" eller kalde bad / dusj er en mulig, naturlig rette for angst angrep.

Hva et isbad Does

Kroppens reaksjon på kaldt vann er den samme som dens respons for kald luft, skjønt prosessen skjer 32 ganger raskere i vann. Blodårer i armer, ben, tær og fingre vil kontrakten, slik at kroppens blodgjennomstrømning er tvunget til å holde det meste i overkroppen og hodet.

Hvordan isbad Kan Calm en angst angrep

Resonnementet går slik: Idrettsutøvere bruker ofte kalde bad etter stor anstrengelse for å kjøle seg ned og hindre muskelspenninger. En angst angrep er noe analogt, som den lidende opplever ofte skjelving, rød hud, og rask, overfladisk pust.

Bevis?

Det er for tiden ingen medisinske studier som entydig støtter kalde bad som et middel for angst. Bevisene som støtter denne behandlingen som en anekdote.

Hva som utgjør et isbad?

Talsmenn foreslår en kald trykk vannbad 12 inches dypt for ikke mer enn fire minutter, og understreke at nedsenking bør skje langsomt for å unngå støt. Innpakning deg i et varmt teppe etterpå er også foreslått.

I Konklusjon

Nylig har kalde bad blitt mer populært som en naturlig behandling for angst angrep. Selv om det foreløpig ikke finnes noen medisinsk bevis for å støtte dette, er det noen som har funnet kalde bad å være nyttig. Omsorg bør tas for å hindre støt og / eller hypotermi.