Digidexo.com

Enkle måter å Flat mage

Flatere mage kan være så enkelt som å re-evaluere dine kostvaner og utvikle et godt treningsprogram. Flere faktorer spiller en rolle i abdominal vekt. Og uten en konsekvent vekttap rutine, er det vanskelig å felle pounds i midtpartiet. Men uansett om du er ute etter å felle five pounds eller 20, det er måter å oppnå en slankere mage.

Redusere kroppsfett

Redusere kroppsfett er nøkkelen til å flate ut magen. For å oppnå dette, redusere det daglige fett og kaloriinnhold. Lav-fett eller fett-fri mat er et sunnere alternativ, og disse inkluderer en rekke deilige alternativer som magert kjøtt, frisk frukt, fullkorn pasta, grønnsaker, korn, yoghurt og bønner. Redusere eller fjerne sukker fra kosten kan også fremskynde vekttap innsats. Og nyter 05:56 mindre måltider om dagen (i stedet for tre store måltider) stimulerer stoffskiftet, hvor du vil brenne flere kalorier og fett.

Regelmessig trening plan

Sammen med et sunnere kosthold, flatere mage innebærer å trene kjernemuskulaturen. En kombinasjon av mageøvelser og cardio trening kan hjelpe deg å oppnå en slankere kroppsbygning. Adopter en vanlig cardio rutine og engasjere seg i 30 til 60 minutters økter tre til fem ganger i uken. Gode ​​valg er høy eller lav innvirkning aerobic, turgåing, jogging eller sykling. Øvelser for å stramme og tone magemusklene inkluderer side crunches, leg heiser og pilates.

Forbedre fordøyelsen System

Dårlig fordøyelses eller håndtere en fordøyelseshelseproblem kan føre til abdominal oppblåsthet og en større mage. For å bøte på dette problemet ved å øke inntaket av fiber. Som nevnt er gode kilder til fiber inkluderer grønnsaker, frukt, og hele korn. Dessuten kan ta fiber kosttilskudd gi deg den anbefalte daglige servering. Et høyt fiber diett fremmer et sunt fordøyelseskanalen, og det lindrer vanlige problemer som forstoppelse og oppblåsthet. I tillegg hjelper det å unngå matvarer som utløser mage oppblåsthet som melkeprodukter, kullsyreholdige drikkevarer og enkelte grønnsaker (salat, kål og blomkål).