Digidexo.com

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

The Body for Life-treningsprogram har forvandlet kroppene og livene til millioner av mennesker verden rundt. Mens trening rutiner er avgjørende for å lykkes med dette programmet er å spise regime like viktig, om ikke mer. Kanskje det største problemet mange har hatt med dette programmet er å prøve å få plass i seks små måltider i sine allerede travle hverdag. Likevel, spise seks små måltider om dagen er ikke så vanskelig som du tror.

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

•  Planlegg en uke igjen av måltider om gangen. Skriv ut din handleliste på den første siden av hver uke mat journal. Hvert måltid bør inneholde noen form for protein og et sunt karbohydrat, inkludert minst to porsjoner av grønnsaker per dag. Planlegging er det viktigste steget i din Body for Life-spising plan.

Plan når du vil spise hvert måltid. Husk at ikke hvert måltid må være overdådig forberedt. Hvis du våkner opp på 8 am, planlegger ditt første måltid på dette tidspunktet. Frokost kan være egg og hel-hvete toast; en hel-korn frokostblanding og skummet melk; eller frukt, yoghurt og toast. Kl 10, planlegge en annen lite måltid, sier en proteindrikk. Til lunsj, har en godt balansert måltid av protein, frukt og en grønnsak, for eksempel en kalkun sandwich med grønnsaker og et eple.

Planlegg dine måltider for å være to til tre timer fra hverandre for første halvdel av dagen. Dette vil bidra til å holde deg energi, og du vil aldri føle deg sulten, som er nøkkelen til enhver diett plan. Etter de første tre små måltider, kan du spre ut de resterende tre, avhengig av når kroppen føles sulten. La oss si at ved middagstid du allerede har spist tre små måltider, inkludert protein drink. Etter jobb, ha ditt fjerde måltid, rundt 05:30 eller 18:00

Vær forsiktig planlegger måltidene for siste del av dagen, når planlegging blir ekstremt viktig. Etter middag, vil du ha to andre små måltider som du kan konsumere. Sørg for at disse måltidene er lave i karbohydrater og mye protein. En bolle med rå grønnsaker med hummus, for eksempel, gjør for en flott femte måltid. Eller holde en kokt kylling eller kalkun bryst i kjøleskapet for enkel tilgang til protein. For ditt siste måltid, vil en protein shake med litt frukt fylle deg opp og holde kroppen full av fett-brenning drivstoff.

Kontroller at du har dine måltider for neste dag planlagt ut før du går til sengs. Hold med planen du gjort i begynnelsen av uken. Hvis du ikke har nok tid i morgen for å lage frokost, en protein shake med frukt er en rask og enkel måte å starte en travel hverdag.

Hint

  • Alltid gjøre en ukentlig matdagbok for å holde deg på sporet.
  • Hvis du befinner deg sulten selv etter de seks måltider per dag, drikke en protein shake.