Digidexo.com

Hvordan overvinne vekttap tilbakeslag

Hvordan overvinne vekttap tilbakeslag


Å gjøre sunne endringer i livsstil for å gå ned i vekt er ikke lett, spesielt når du har opprettholdt usunne matvaner så lenge. Når du gjør planer om å gå ned i vekt i begynnelsen, er det lett å skli tilbake til gamle måter. Det er viktig å ha en plan på plass for disse forekomstene.

Hvordan overvinne vekttap tilbakeslag

•  Utarbeide en strategi. Har ikke tenkt til å mislykkes, men heller lage en plan for å lykkes. Vær ærlig om dine vekttap tilbakeslag. Kanskje de er ble forårsaket være stress, eller kanskje du er en emosjonell eater. Identifisere triggere og prøve å unngå dem.

Tilgi deg selv. Hvis du slip opp, kan du ikke kaste bort tid på å slå deg opp over det. Hvis du falt av vogna for en dag eller noen dager vet at det er greit. Bare starte på nytt med den holdningen for å lykkes. Vær snill mot deg selv, ellers kan du bare gi opp helt og gi etter for usunn måte å leve på. Husk at hver ny dag er en ny begynnelse.

Revidere dine mål. Sørg for at dine vekttap mål er realistiske. En til to pounds en uke er utmerket fremgang.

Unngå risikable fristelser til du er sterk nok til å håndtere det. Ikke holde chips, brus, kjeks og annen usunn mat rundt å vite at du kunne hule i. Unngå dem helt for enhver pris å minimere sjansene for vekttap tilbakeslag.

Øvelse mer for å hjelpe overvinne vekttap tilbakeslag og kick start stoffskiftet. Hvis du har nå et platå, øke aktivitets eller inkludert vektbærende øvelser vil hjelpe deg å komme tilbake på sporet, og du vil få alle de ekstra fordelene ved trening i tillegg.

Hint

  • Dealing med dine problemer hodet på vil hjelpe deg å lage en plan for å unngå å gjøre samme feil to ganger. Innrøm dine svakheter og lage en liste over løsninger for å hjelpe deg å komme gjennom vekttap tilbakeslag.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter et nytt treningsprogram.