Digidexo.com

Vekttap tips for folk med Lap Band

Lap band kirurgi er den minst restriktive form av vekttap kirurgi og en effektiv metode for vekttap hvis du har over 100 pounds vekt å tape. De fleste klinikker og forsikringsselskaper krever at du være minst 100 pounds over din sunn vekt for å være kvalifisert for operasjonen med mindre du har helseproblemer som diabetes eller en hjertesykdom som kan forbedre med vekttap. I slike tilfeller kan de tillate operasjonen hvis du har mindre enn 100 pounds å miste. Uansett, i prosessen, og postoperativ behandling, er den samme.

Eating

Noen mennesker opplever at de fortsatt kan spise noe etter operasjonen, men andre opplever at de er begrenset. Noen vanlige begrensninger du kan oppleve er noe kjøtt du må kutte med kniv og gaffel, hvitt kjøtt kylling eller kalkun og noen sjømat som er altfor tørr eller gummiaktig. Disse er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet enn bakken kjøtt, mørkt kjøtt fjærfe og øm sjømat.

Deigete myke brød som rundstykker, hvitt brød, muffins, bagels og pizza er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet. Stick med sprø, knasende brød som godt ristet grovbrød, pita chips, bagel chips, breadsticks, og kjeks. Unngå popcorn.

Frukt og grønnsaker er fint, men unngå tøffe, trevlet deler som asparges stilker og de hvite membraner av sitrusfrukter. Unngå tørket frukt.

Gryteretter og supper er et godt valg, spesielt i begynnelsen av din vekttap programmet.

Bruk lite fett sauser som BBQ saus, ketchup eller sennep å smøre tørre matvarer.

Ta små biter og tygge hver bit grundig. Det bør være bløt før du svelger.

Legge til nye matvarer i kostholdet ditt sakte for å være sikker på at du kan tolerere dem.

Spis proteinrik mat først for å sikre at du får rikelig med protein. Fordi du ikke vil være i stand til å spise mye, lagre karbohydrater for filler.

Unngå overspising. Overspising kan føre til at posen er laget av bandet til å strekke og kan forårsake oppkast. Det kan også føre til at bandet å skli, som krever kirurgiske reparasjoner.

Les mat etiketter nøye for å sikre at du ikke forbruker tomme kalorier.

Ikke frata deg selv. En liten bit eller to av en spesiell godbit vil hjelpe deg å avverge cravings som fører til overspising. Tillat deg selv en spesiell behandling en gang i uken.

Spise mindfully. Dekk bordet, sette seg ned med familien og fokusere på å nyte måltidet. Ikke spis foran TV eller ved skrivebordet mens du arbeider.

Du kan fortsatt spise ute. Bare spør om en boks med måltidet og umiddelbart sette maten du vil ikke spise ute av syne. Ta det med hjem og nyte det for en annen måltid.

Spør servitøren om du kan ha et barns del eller en senior del, som begge er mindre.

Ikke spis stekt mat.

Trening

Begynn sakte. Begynn med 10 til 15 minutter med trening to-tre ganger i uken og øke etter hvert som du føler deg komfortabel.

Øvelser gjort i vann er bra fordi vannet bidrar til å støtte din vekt, din leddene ikke oppleve så mye innflytelse, og du får ekstra fordelen fra motstanden i vannet. Bading, vandre i vann eller mild vannaerobic er alle gode valg.

Hvis dine knær, hofter, føtter og ankler kan håndtere det, øke gå. Finn måter å legge til flere trinn på dagen. Bruk en skritteller som en måte å måle dette.

Det er mange gode lave innvirkning fitness tapes, inkludert noen du kan gjøre sittende. Dette er en god måte å få din oppgave i hjemme.

Prøv yoga for fleksibilitet og styrke bygningen.

Andre tips

Ta kosttilskudd legen foreskriver.

Drikk minst 48 gram av noncaloric væske hver dag. Ikke drikke med måltider, fordi dette vil føre til at posen til å strekke.

Å drikke med måltider kan også føre til at maten skal ekspandere i posen forårsaker bandet glidning, som krever kirurgi.

Unngå kullsyre og koffein. Boblene i kullsyreholdige drikker ta opp plass i posen og redusere mengden av væske du kan konsumere. Koffein er vanndrivende og fører til væsketap.

Unngå sugerør fordi du også ta i luften mens du drikker med dem.

Vei deg ukentlig. Dette er viktig slik at du kan fange noen vekt gevinster tidlig.

Finn en god skredder til å endre klærne dine som du gå ned i vekt, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny garderobe hver ukene.

Se etter klær som brytes og kan justeres til din endrer form.

Velg klær med så få skjøter som mulig, fordi de er lettere å endre.

Unngå graviditet i minst 24 måneder etter operasjonen. Mens kroppen din er å miste vekt, vil en graviditet være farlig for deg og kan være katastrofalt for barnet ditt.

Bli med i en støttegruppe for andre mennesker som har hatt operasjon eller planlegger å ha det. Du kan lære fra de andre og støtte din egen beslutning om videre.

Hvis du har brukt mat til å takle emosjonelle problemer, bør du vurdere å se en terapeut for å hjelpe deg å finne andre måter å takle.

Hold et element av klær, som jeans eller joggebukse, som du hadde på din tyngste som en påminnelse om hvor du var og hvor langt du har kommet. Hvis du begynner å vinne, trekke dem ut for å minne deg om hvorfor du hadde kirurgi og gjorde alt det arbeidet.