Digidexo.com

Hvordan holde orden på vekt Watcher poeng på My iTouch

Hvordan holde orden på vekt Watcher poeng på My iTouch


Weight Watchers er en vellykket diett diett basert på å tildele poeng for noe mat og tillater deg en viss mengde poeng å konsumere daglig. Du telle poeng i stedet for kalorier. Hvis du trener, får du poeng som kan forbrukes, eller liker noen poeng du ikke har brukt på dagen, kan legges til en ukentlig total Skulle du være planlegger en middag ute og trenger ekstra poeng. Det kan være vanskelig å holde styr på poengene dine, spesielt hvis du er på farten hele dagen lang, så holder styr på dem på iTouch - iPod touch - kan være bra å gjøre.

Hvordan holde orden på vekt Watcher poeng på My iTouch

•  Registrer deg som Weight Watchers online, enten på din iPod touch eller på en datamaskin. Gå til WeightWatchers.com og klikk på "Klar til å gå ned i vekt?" og klikk deretter på "Sign Up For Free." Du vil bli tatt til en annen side der du skriver inn noen personlige opplysninger og velge brukernavn, passord og betalingsmåte. Så snart betalingen går gjennom, er du registrert medlem av Weight Watchers, med full tilgang til deres hjemmeside.

Sørg for at du er i en Wi-Fi-område og peke din iPod touch til Weight Watchers nettstedet. Logg inn med ditt brukernavn og passord. Du vil se poeng Tracker på venstre side av skjermen. Når du klikker på den, vil du bli brakt inn ditt poeng siden. Her kan du legge inn hva du har spist, og det vil beregne poeng du har brukt, eller hvilke øvelser du har gjort, og det vil regne ut hvor mange poeng du har tjent. Det vil holde en løpende totalt poengene dine og gi deg enkel tilgang til din diett informasjon og poeng databasen når du er i en Wi-Fi-område.

Last ned Weight Watchers Mobile på din iPod touch. Når du skriver inn din vekt Watcher brukernavn og passord, vil dette programmet gi deg tilgang til din diett informasjon og dine poeng uansett hvor du er. Ikke bare kan du se din kjører totalt, men du kan kontrollere punktene av matvarer når du handler eller i en restaurant. Hvis du er usikker på hva du skal gjøre på treningsstudio, kan du også finne ut hvilke øvelsen vil tjene deg mest poeng. Det tilbyr alle det samme som å gå på nettet uten å måtte gå på nettet.

Hint

  • Å ha rask tilgang til dine poeng betyr at du er mindre sannsynlig å jukse. Hvis du spiser noe du ikke burde, så kan du umiddelbart ta den av din daglig eller ukentlig totalt.
  • To lbs. en uke er den optimale mengden å tape.