Digidexo.com

Weight Watchers Instruksjoner

Weight Watchers, en internasjonal vekttap selskap grunnlagt i 1963, har en fire-veis tilnærming til vekttap: spise smartere, bevege seg mer, vedta nyttige vaner og få støtte. Den siste Weight Watchers planen er Momentum program, som bruker Weight Watchers 'signatur poengsystem sammen med fokus på å fylle matvarer for å hjelpe kundene å miste vekt. Weight Watchers klienter delta på møter i person eller melde deg på Weight Watchers Online.

The Points System

Weight Watchers klienter ut hvor mange poeng de kan spise per dag med en forhåndsbestemt formel basert på kjønn, alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå, i henhold til Weight Watchers "Komme i gang" guide. Her har formelen:

Sex:
Kvinne - 2 poeng
Mann - 8 poeng
Sykepleie kvinner - 12 poeng

Alder:
17-26 - 4 poeng
27-37 - 3 poeng
38-47 - 2 poeng
48-58 - 1 poeng
Over 58-0 punkt

Vekt:
Tast inn de to første sifrene i vekten din i pounds.

Høyde:
Under 5 meter en tomme - 0 poeng
5 fot 1 tomme til 5 meter 10 inches - 1 poeng
Over 5 meter 10 inches - 2 poeng

Aktivitetsnivå (hvordan du tilbringe dagen på de fleste dager i uken):
Sitte ned - 0 poeng
Av og til sitter, men for det meste stående - 2 poeng
Gangmesteparten av tiden - fire poeng
Fysisk hardt arbeid mesteparten av tiden - 6 poeng

Legg alle punkter sammen for å bestemme din daglige grensen. For eksempel legger en 25-åring £ 180 kvinnelige 18 for de to første sifrene i hennes vekt, legger to for å være kvinne, legger fire for hennes alder, legger ett poeng for sin høyde og to poeng for hennes aktivitetsnivå. Dette gir henne en daglig poeng kvote på 27.

Weight Watchers klienter på Momentum programmet får også 35 ukentlige flex poeng og kan tjene aktivitets poeng basert på treningsintensitet og varighet.

Matvalg

Når du har bestemme din daglige poeng godtgjørelse, er det på tide å velge matvarer som vil fylle deg hele dagen uten å overskride grensen. Foods er tildelt et poeng verdi basert på deres kalorier, fett og fiber. Kalkulatorer på nettet kan avgjøre en matens poeng verdi, men en generell regel er at 50 kalorier er lik ett poeng. Selv om ingen matvarer er forbudt, setter Momentum programmet fokus på fylle matvarer, inkludert hel-hvete pasta og popcorn, for å hjelpe klienter føler fyldigere lenger.

Ukentlige møter

En annen funksjon av Weight Watchers er de ukentlige møtene. Weight Watchers studier har vist at klienter i flere møter på jevnlig basis mister mer vekt enn de som går sjelden. Klienter veie inn på de ukentlige møtene, hvis ledere har med hell gått ned i vekt med Weight Watchers, og diskutere nyttige tips og historier for å bo på sporet.

Levetid medlemmer

Når Weight Watchers kunder når sine mål vekt, begynner de en seks-ukers vedlikeholdsfase av planen, der de gradvis øke matinntaket og variasjon. Dersom det på slutten av vedlikehold klient vekter i løpet av to pounds av sine mål vekt, de blir en permanent medlem og kan delta på møter uten kostnad så lenge de veier inn minst en gang i måneden på ikke mer enn to pounds over sin mål vekt. Hvis de gjør det, har klienten å betale ukentlig avgift igjen før de når sine mål vekt igjen.

Weight Watchers Online

Hvis ukentlige møter er ikke for deg, er Weight Watchers Online alternativet. Du får tilgang til plan informasjon, kartlegge din vekttap og mosjon, og sjekk ut tusenvis av oppskrifter og poeng verdier.