Digidexo.com

Nese-smitte vaksinen

Alle som noen gang har lidd av en bihulebetennelse av nesen forstår hvor vondt tilstanden kan være. Smerte er ikke alltid begrenset til nesen, men kan stråle til ansikt, ører og kjeve. Heldigvis lider har flere alternativer å velge mellom på hvordan å behandle bihulebetennelse.

Forstå årsakene

Forstå hva som forårsaker en bihulebetennelse kan hjelpe lider å unngå dem eller ha dem sjeldnere. Noen ganger årsaken er like enkelt som å bruke en luftfukter om natten, mens du sover for å unngå tørr luft som kan irritere membraner og føre til bihulebetennelse.

Den medisinske nettstedet medicinenet.com informerer leserne om at bihulebetennelse har en rekke mulige årsaker, inkludert forkjølelse og allergi. Eksterne irritanter kan også være en årsak inkludert sniffing av kokain, overforbruk av over-the-counter sinus spray og sigarett eller marihuana røyk.

Alt som forårsaker skade eller irritasjon av sinus membraner kan føre til bakterier eller sopp til å vokse, noe som resulterer i en bihulebetennelse.

Undersøk at-home rettsmidler

MayoClinic.com gir eksempler på flere ting du kan gjøre hjemme for å behandle din bihulebetennelse. For eksempel kan du prøve damp for lettelse ved å ta en varm dusj og puste. Tyder på sin hjemmeside også draperinger varm komprimerer på nesen og øynene.

Det er nyttig å drikke nok væske når kjemper en bihulebetennelse. Dette bidrar til å fremme sinus drenering og fortynne slimete. Vann er den ideelle drikke for dette formål. Det er best å unngå å drikke alkohol, da dette kan irritere slimhinnen i nese og gjøre situasjonen verre.

Sinusinfectionhelp.com forteller leserne at det er best å unngå drikke med mye sukker eller koffein, så vel.

Ved hjelp av en saltvann nesespray hele dagen hjelper komfort irritert membraner og unngå ubehagelig tørrhet i bihulene. Saltvann spray er tilgjengelig på de fleste drugstores og supermarkeder.

Vet Når skal man oppsøke lege

Når på-hjem rettsmidler mislykkes i å bringe lettelse, er det tilrådelig å gjøre en avtale for å se en medisinsk faglig. Legen din kan forskrive antibiotika for å behandle bihulebetennelse. Som antibiotikum han velger vil være avhengig av den bestemte pasient, kostnader og andre symptomer som ledsager infeksjon.

Det er viktig å merke seg at lomme-infeksjoner kan være et symptom på en annen medisinsk tilstand. For eksempel varsler Cystisk fibrose Foundation besøkende til deres nettside CFF.org, som nevner at bihulebetennelse kan være et symptom på cystisk fibrose, en sykdom som kan føre til livstruende lungeinfeksjoner.