Digidexo.com

Hvordan å bringe en Fever Nede i et spedbarn

En feber er et spedbarn naturlige måte å bekjempe en infeksjon. En spedbarnets immunforsvar er ikke like utviklet som voksen, slik at de er utsatt for å få plutselige feber som virker alarmerende høy. Likevel er det viktig å huske på at feber er normalt ikke noe å være altfor bekymret. Det er mange hjem rettsmidler for å redusere et barns feber, og kombinere disse med noen medisiner vil bidra til å lindre ubehag.

Hvordan å bringe en Fever Nede i et spedbarn

•  Pass på at du regelmessig overvåke babyens temperatur. Ved hjelp av en digital øre termometer er den enkleste måten å få en god lesing uten at babyen noen nød. Ifølge FamilyDoctor.org, er en lesning av over 99,4 grader Fahrenheit (målt muntlig) regnes som en feber.

Å gi barnet ditt paracetamol eller ibuprofen vil bidra til å senke feber. Husk alltid å lese instruksjonene nøye for å gi det eksakte beløpet for sin vekt og aldersgruppe. Hvis du er usikker på hvilken dose du skal bruke, så ring din barnelege kontor.

Gi barnet ditt en lunken bad, aldri et kaldt bad da dette vil gjøre ham for kaldt og skjelven. Badet vil bidra til å senke feberen og også slappe av ham. Hvis feberen er forårsaket av en kald dette kan også hjelpe deg med eventuelle smerter i kroppen han måtte ha.

Kontroller at du kle barnet ditt i lys, bomull klær for å holde henne kjølig. Pass på at mens hun sover at hun ikke er dekket i for mange tepper, som tepper vil felle overskuddsvarme fra hennes feber som må utsvevende.

Bruk en kul vaskeklut til å plassere i pannen og på baksiden av halsen hans. Hvis barnet virker opprørt av dette så bare plassere vaskeklut forsiktig på ulike områder som armene, ankler og ben å hjelpe kjøle hans kroppstemperatur.

Et spedbarn med feber kan meget lett bli dehydrert. Sørg for at hun holder opp sin væskeinntak, enten det er breastfeeding eller formel. Hvis hun er minst fire måneder gamle, da hun er i stand til å ha litt vann. Ved hjelp av en medisin dropper eller teskje vil hjelpe henne til å ta små mengder vann.

Hint

  • Sørg for at du holder din spedbarn å berolige henne så mye som mulig og gi henne trygghet mens hun føler uopplagt.
  • Hvis barnet ditt er under to måneder gammel og har feber høyere enn 100,4 grader Fahrenheit, så han bør se sin barnelege. Babyer denne unge kan bli veldig syk, veldig raskt.
  • Aldri gi et spedbarn aspirin, da dette har vist seg å øke sin risiko for å pådra Reyes syndrom, som er en alvorlig leversykdom.