Digidexo.com

Hva er årsakene til kjønnsforskjeller i depresjon?

Hva er årsakene til kjønnsforskjeller i depresjon?


Ifølge direktøren for National Institute of Mental Health, Steven E. Hyman, depresjon påvirker hele kroppen, som påvirker humøret, kritisk tenkning, og selv forårsaker fysiske plager. Han uttalte at sykdommen rammer alltid dobbelt så mange kvinner, bortsett fra før ungdomsårene når begge kjønn er berørt likt.

Genetikk

Steven E. Hyman sier at gutter har en tendens til å utvikle autisme, ADHD, eller alkoholisme senere i livet hvis det går i familien. På den annen side, jenter sliter med depresjon, angst og andre depressive lidelser. Han la til at før barna kommer i puberteten, de er begge like sannsynlig at lider av depresjon, men da det skifter til kvinner.

Utviklings grunner

Jill Goldstein, Ph.D., professor i psykiatri og medisin, og en National Institute of Mental Health (NIMH) berettigede, oppdaget at den seksuelle differensiering i hjernen under puberteten, graviditet og menopause sette kvinner med risiko for depressive lidelser.

Helseproblemer

Ifølge Mary Jane Massie, MD, delta psykiater ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, mens kreftpasienter ikke kan innrømme sine onkologer at de er deprimerte, ble 33 prosent deprimert da de ble diagnostisert. The Suicide og Mental Health Association International la til at kvinner har en tendens til å starte behandling for både medisinske og psykiske årsaker.

Symptomer

Menn og kvinner uttrykke sin depresjon annerledes. Menn kan ikke innrømme at de er deprimert og irrasjonelt legge skylden på andre, og skaper konflikt, og snu til alkohol, mens kvinner opplever skyldfølelse og ekstrem tristhet, å trekke seg fra andre.

Selvmords Forskjeller

Phyllis Greenberger, direktør for Society for kvinner Health Research, diskuterte hvordan selv om flere menn faktisk lykkes på selvmordsforsøk, flere kvinner forsøke selvmord når følelsen deprimert og håpløs.