Digidexo.com

Bøker for barn med ADHD

ADHD eller ADHD, er en tilstand som fører til atferdsproblemer, oppmerksomhet underskudd problemer og noen ganger læring lidelser. Hyperaktivitet, impulsivitet og en manglende evne til å ta hensyn er de mest åpenbare symptomer. Disse bøkene er skrevet for barn med ADHD og deres foreldre tilby aktiviteter, løsninger, organisasjons øvelser og annen nyttig informasjon.

"The Survival Guide for barn med ADD eller ADHD," av John F. Taylor

Denne survival guide skrevet for barn i alderen ni til 12, og tilbyr en lett-å-lese forklaring på hva ADHD og ADD er, og inneholder tips og strategier for å endre atferd, ha det gøy og lykkes i skolen. Organisatoriske tips viser hvordan du kan lage og følge en rutine, få lekser gjort og bruke verktøy som mapper og bærbare datamaskiner.

"Ta på Bremser: Forstå og ta kontroll over din ADD eller ADHD" av Patricia O. Quinn, Judith M. Stern

Denne boken inneholder oppdatert informasjon om diagnostisering ADHD, og ​​forklarer behandlinger og medisiner. Forfatterne inkluderer avslapping og meditasjonsteknikker, råd om hvordan du kan be om og få hjelp, og hvordan håndtere alle symptomene på sykdommen. Begge forfatterne er anerkjente eksperter på området.

"The Putting på bremsene Activity bok for ungdom"

En følgesvenn til "å sette på bremsene," denne arbeidsboken bruker spill, gåter og labyrinter for å lære ferdigheter som vil hjelpe barn med ADHD forstå og takle sykdommen. Aktiviteten boken bruker språket som vil oppmuntre unge mennesker til å fortsette å prøve, selv om en oppgave virker for hardt. Det er passende for barn i alderen ni til 12 år.

"ADHD & Me: Hva jeg lærte av å tenne bål ved middagsbordet," av Blake ES Taylor

Taylor selvbiografi er egnet for tenåringer med ADHD. Han forteller hendelser som har skjedd i hele sitt liv, hva forårsaket hendelsene og hva han lærte fra dem. Han tilbyr deretter løsninger og tips for andre unge voksne til å prøve. "ADHD & Me" illustrerer hvordan mestring kan øke medisinering.

"The Gift of ADHD," av Lara Honos-Webb

Skrevet for foreldre til barn med ADHD, understreker denne boken betydningen av hvordan hvordan barn med sykdommen blir behandlet påvirker utfallet av deres liv som voksne. Forfatteren er en klinisk psykolog som mener at barn med ADHD har styrker som skal vektlegges og verdsatt. Boken gir øvelser for foreldre og barn å gjøre sammen for å "transformere symptomer inn talenter."

"The Gift of ADHD Activity Book: 101 måter å slå ditt barns problemer i Strengths," av Lara Honos-Webb, PhD

Denne følges bok for Lara Honos-Webbs «The Gift of ADHD," presenterer strategier for å bygge styrke i barn med sykdommen. Hver styrke betydning diskuteres og enkle aktiviteter tilbys for foreldre og barn til å gjøre for å utvikle denne styrken. Passer for elementære aldrende skolebarn.

"Lære å Slow Down og betal Attention: A Book for Kids Om ADHD," av Kathleen G. Nadeau, Ellen B. Dixon og Charles Beyl

Denne boken, som passer for barn i alderen seks til 11, er skrevet fra et barns synspunkt og involverer foreldrene i læringsprosessen for barn med ADHD. Full-farge tegneserier illustrere enkel lesing av tekst og aktiviteter. Boken inneholder tips og råd om hvordan å takle problemene ADHD skaper med familie og venner, organisasjon og skolearbeid.