Digidexo.com

Hvordan gjøre ansikts øvelser for å forbli Young & Wrinkle Free

Hvordan gjøre ansikts øvelser for å forbli Young & Wrinkle Free


Aldring er en naturlig prosess, og alle føler dens virkninger. Men det er ytre faktorer som ofte forsterker aldringsprosessen. Soleksponering, muskel inaktivitet og gravitasjon kan alle fremskynde aldringsprosessen. Heldigvis kan du forsinke aldringsprosessen av ansiktet ditt ved å utføre ansikts øvelser for å sirkulere blodstrømmen i ansiktet og forbedre hudens fuktighet.

Bruksanvisning

Lukk og presse øynene tett. Løft øyenbrynene så høyt du kan. Gjør dette flere ganger og slappe av. Dette vil bidra til å styrke orbicularis oculi muskler, noe som bidrar stenger øyelokkene.

Lukk leppene og heve haken litt oppover. Separer den øvre og den nedre kjeve så mye som mulig. Gjør dette flere ganger og slappe av. Dette vil bidra til å styrke musculus temporalis muskelen - den muskelen som hever kjeven og lukker kjeven.

Bøy hodet litt bakover. Åpne munnen din så mye du kan, og lukk den sakte. Sakte senke hodet og slappe av. Gjør dette gjentatte ganger, og slappe av i mellom repetisjoner. Dette vil bidra til å styrke digastric-, som ligger under kjeven.

Lag en trutmunn med leppene dine og sørge for at den nedre og øvre leppe fullt strekker seg ut. Holde leppene i denne stillingen så lenge du kan og slappe av. Dette vil styrke den øvre og den nedre leppe. Dette bedrifter også haken og kinnene.

Påfør finger-tip press til pannen og sakte heve øyenbrynene. Gjør ca 20 repetisjoner og slappe av i mellom. Dette vil bidra til å styrke frontalis muskelen, den primære muskelen som ligger på pannen.

Plasser pekefingeren på midten av hvert øyebryn og trekke tilbake sakte. Dette vil bidra til å fjerne linjer og rynker mellom øyenbrynene.

Tips og advarsler

  • Du vil ikke ha noen raske resultater. Utføre disse øvelsene regelmessig og vente i minst måned for å se ekte resultater.