Digidexo.com

Hvordan Grow johannesurt

Noen ganger kalt "urte Prozac," Johannesurt er mest brukt til å lindre depresjon og angst. Opprinnelse i Europa og Asia, er dette flerårig nå så utbredt mange bønder tror på det som et ugress å bli utryddet fordi når deres fe spiser det, blir de "sol sensitive." På grunn av sin enkle dyrking og medisinsk verdi, mange naturmedisinere liker å dyrke johannesurt.

Bruksanvisning

Grow Johannesurt i et hjem urtehage eller utendørs etter trusselen om frost er over. Denne planten foretrekker godt drenert sand eller leire jord. Det gror godt i sin helhet til delvis sol, tåler litt skygge og liker å holde seg fuktig.

Plant Johannesurt ved frø om våren eller gå ut i naturen, få noen stiklinger og transplantere dem om en fot fra hverandre. Frø kan ta opptil tre måneder å spire, så la noen å reseed hvert år. Rootlets er enklere, selv om de kan ta mer enn en sesong å bli etablert. Transplant frøplanter når de er omtrent to inches høy.

Se for blomster. De vil bli buskete, gul og blomstrer i juli og august, men ikke før det andre året. De er bestøvet av bier og fluer. Når du er i blomst, lukter johannesurt som terpentin og skal ikke håndteres uten hansker. Planten kan vokse til 2-5 fot busker hvis venstre utrimmet.

Harvest-Johannesurt ved å kutte av den øverste 1/3 delen av anlegget i juli. Tillate noen å gå til frø. I september flytter plantene til hagen, ca 8 inches fra hverandre. De vil overleve vinteren hvis dekket med noen børste eller halm.

Store ved tørking av blader og blomster innendørs på et tørt og kjølig sted. Du kan pakke bladene og henge dem opp ned til tørk. Dette er de delene brukt medisinsk og er det som gir johannesurt sin kommersielle verdi som skal brukes som tinkturer, salver og te.

Tips og advarsler

  • Johannesurt frøene vil spire bedre hvis du suge dem over natten, bland dem med sand og satt i kjøleskapet i ca 10 dager. På denne måten kan du starte dem innendørs tidlig eller bare plante dem ved spredning på bakken.
  • Det er viktig å plante johannesurt hvor det ikke vil være invasiv til en annen persons eiendom fordi det vil spre seg raskt.
  • Konsulter lege før du bruker johannesurt. Det kan forstyrre en rekke reseptbelagte medisiner.