Digidexo.com

Typer medisiner som brukes i Joint Injection for Pain

Typer medisiner som brukes i Joint Injection for Pain


Dessverre er det en rekke mennesker som lider av leddsmerter. Tilstander som revmatoid artritt, osteoporose, skiveprolaps i ryggen og skader kan føre til behov for direkte injeksjoner av medikamenter inn i leddet for å lindre smerte. Hoftene, ryggen og knærne er de vanligste stedene for leddsmerter, men ikke de eneste.

Leddsmerter Årsaker

Mange leddsmerter er forårsaket av immunsystemtiltak, og visse barnesykdommer kan øke en persons € ™ s sjanse for leddsmerter i fremtiden. Kusma, meslinger, røde hunder og vannkopper utløse bodyâ € ™ s immunsystem, som kan gå på å angripe friskt vev og forårsake leddsmerter. Revmatoid artritt er en vesentlig årsak til leddsmerter og den er utløst av en autoimmun lidelse.

Injeksjoner brukes til å diagnostisere Joint Pain

Det er vanlig i tilfelle av alvorlig smerte å bruke injeksjoner for å kontrollere området berørt. Hvis lidokain blir injisert inn i et felles og smerten avtar, er at skjøten den mest sannsynlige årsaken til kronisk smerte. Når diagnosen er gjort, kan behandlingen starte. Selv muntlig smertestillende medikamenter kan lindre smerte på en kortsiktig basis, har felles injeksjoner lengre varig effekt.

Medisiner som brukes i Leddinjeksjoner

Kortison, kortikosteroider, lidokain (bedøvende middel og potensiell nerve blocker) og av og til gull er alle brukt til å behandle leddsmerter. Kortison og kortikosteroider reduserer betennelsesreaksjon i kroppen kan ha til skade og leddgikt og er ofte gitt hver to til tre måneder. Nerveblokkere kan også brukes, men er vanligvis kort skuespill.

Gold? Ja, gull. Det ISNA € ™ t klar for hvordan gullet påvirker leddsmerter, men det har vist seg å ha langsiktige effekter på sin reduksjon og eliminering. Det er foreslått at metaller som gull og platina blokk eller ødelegge virus, bakterier og andre patogener som kan søke leddene og forårsake immunresponser som utløser inflammasjon. Dette er spesielt nyttig for pasienter med revmatoid artritt. En annen fordel med gull injeksjoner er lang av smertelindring (alt fra tre måneder til noen få år) og i noen tilfeller eliminering av smerte helt. Men det tar vanligvis tre eller flere måneder å føle smertelindring og kan være dyrt.

For de som lider av kroniske leddsmerter, kan felles injeksjoner være veien å gå. Ikke bare reduserer smerte medisiner, de også bidra til å fremme felles helse.