Digidexo.com

Hva er behandlingen for Roaccutane Overdose?

Roaccutane, en medisin generelt foreskrevet for å behandle alvorlig nodulær akne, er en form for vitamin A som øker hudens evne til å fornye seg i tillegg til å minske mengden av sebum (olje) utgitt av talgkjertlene. Selv om noen ganger en effektiv akne behandling, er det mange alvorlige risikoer og bivirkninger som kan oppstå når du tar Accutane. En overdose av medisiner kan være en alvorlig sak og kan kreve medisinsk intervensjon.

Side Effects

Accutane, også kjent som den medikament isotretinoin, er et retinoid som kan forårsake både små og store bivirkninger. Mindre bivirkninger inkluderer unormal hårvekst og hudlesjoner, hevelse eller blødning fra tannkjøttet, tørre øyne, nese og munn, tynt hår, kløe og mangel på energi.

Flere alvorlige bivirkninger kan være hørselstap, anfall eller kramper, deprimert eller har selvmordshumørsvingninger, gråt jags, problemer med å sove og konsentrere seg, aggresjon, hallusinasjoner, plutselig nummenhet eller svakhet i siden, tåkesyn, hodepine, rektal blødning, feber, oppkast og bein og leddsmerter eller brudd.

Enhver eksponering for Accutane kan forårsake alvorlige fødselsskader eller abort, og både menn og kvinner som tar produktet må bruke ekstrem forsiktighet. Kvinner bør bruke minst to metoder for prevensjon når du tar stoffet. Menn som tar overdose på Roaccutane må unngå sex for en måned så høye nivåer av stoffet kan finnes i sæd, og kvinner må ikke bli gravid i en måned etter en overdose situasjon.

Overdosering Symptomer

En Accutane overdose kan føre til merkbare reaksjoner som oppkast, magesmerter, rødme i ansiktet, hodepine, sprekker og hevelse rundt hjørnene av munnen, svimmelhet og problemer med koordinering. Kvinner som er gravide kan oppleve en spontanabort.

Behandling

Hvis du mistenker at du har overdose på Roaccutane, først ringe Giftinformasjonens Control Center på 1-800-222-1222. Du vil sannsynligvis bli bedt om å gå til legevakten der overdose-behandling prosedyrer kan innebære å ha et rør plassert i magen, så det kan pumpes (mageskylling); administrering av medisiner for å absorbere stoffet før den treffer blodet; og andre støttebehandling. En intravenøs (IV) linje i armen eller baksiden av hånden kan bidra til å re-etablere en balanse av fluider i tillegg til å hjelpe i flukt medikamentet fra systemet. Blodprøver kan gis, og vitale tegn kan bli overvåket av helsepersonell.