Digidexo.com

Hvordan kjøpe goji bær

Hvordan kjøpe goji bær


Tørket goji bær, kjent som Lycium barbarum eller wolfberries, er en stadig mer populær super mat spioneringen å forbedre en rekke helsemessige forhold, avverge sykdom og selv gi anti-aging benefits.Yet, er det bare hype? Noe av det er som vist av udokumenterte påstander og uærlige forhandlere. Utover det, goji bær er tilsynelatende en god kilde til næring. Med disse tipsene, kan du lære hvordan du kan spare penger på goji bær, bedre unngå svindel, og få mest mulig fra denne kilden av tradisjonell kinesisk medisin.

Hvordan kjøpe goji bær

•  Fokuser først på makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer i goji bær, snarere enn udokumenterte helsepåstander, og vurdere om disse er nyttige for kostholdet ditt. Den inneholder antioksidanter, mineraler og sporstoffer og noen vitaminer, kan goji bær bedre immunforsvar, lavere kolesterol, fremme nyre og lever helse, lavere risiko for enkelte sykdommer (udokumenterte) og bedrer blodsirkulasjonen, blant annet krav til berømmelse. Likevel, hvis kostholdet er høy i lignende næringsstoffer, kan goji bær være mindre nyttig.

Kjøp tørkede goji bær fremfor goji juice for å spare penger og bedre regulere ernæring. Det er lite bevis for å støtte at de helsemessige fordelene av goji juice overgår de tørkede goji bær nok til å rettferdiggjøre sin pris for folk flest. Videre er enkelte goji juice på markedet misvisende med hensyn til dets renhet og potens. Hvis du kjøper goji juice se etter som solgte i glassflasker som det bedre sikrer mot nedbrytning og oksidasjon.

Se etter goji bær merket som stammer fra Ningxia eller Xinjang Kina snarere enn dem som er merket fra Tibet eller Himalayans. Foruten potensielt inneholder flere glyconutrients, på grunn av stedlige masser og miljø, synes denne arten å være mer godt studert. I tillegg innebærer en tilbøyelighet av falske påstander på goji bær de forfremmet til stammer fra Tibet eller Himalayans, med noen forhandlere som selger annet enn Lycium barbarum - ekte kinesiske wolfberries.

Vurdere Oxygen Radical Absorberingsevne Capacity (ORAC) skala rating for goji bær og kontroller at den er Lycium barbarum blir målt. ORAC skalaen brukes av US Department of Agriculture å måle antioksidantstyrken. For antioksidanter for å være mest effektiv, riktig nivå må opprettholdes i kroppen. Dette er en av grunnene tørket goji kan være effektive som det er praktisk for å få en daglig dose av frukten.

Shop for økologiske goji bær, gjerne merket som USDA sertifisert, men må ikke forveksles med "Green Seal," sertifisert i Kina. Det sistnevnte er ikke likestille med USDA-forskriftene og noen pesticider kan tillates og brukes. Green Seal merking er ikke dårlig, og kan gi mer forsikring enn umerkede kolleger, men det er ikke en pålitelig indikator på virkelig organiske goji bær. I tillegg unngår tørket goji bær som er lyse rødt eller lys oransje rød, noe som kan indikere høye nivåer av sulfitt.

Sammenlign goji berry priser på nettet med de på lokale helsekostbutikker og spesial super matbutikker for best resultat. Kvalitet tørket goji bær kan lett bli funnet for under $ 20 en halvkilo og enda mindre i bulk form.

Hint

  • Foreta en vurdering om mulige kjente fordelene ved goji bær i forhold til budsjettet, men ikke betale for en mirakelkur.
  • Smaken varierer, men til en viss det er som en kombinasjon mellom en rosin og tranebær. Første gangs kjøpere bør kjøpe et mindre beløp.
  • Unngå goji bær hvis du tar en blodet tynnere, lett får blåmerker eller har andre helsemessige forhold uten å konsultere lege.
  • Unngå å spise for mange goji bær, og starte med mindre mengder inntil tarmen justere. Tenk svisker.