Digidexo.com

Hvordan Stopp overdreven Rap

Hvordan Stopp overdreven Rap


Rap og bestått gass er kroppens naturlige måte å bli kvitt luften inge under fordøyelsen. Ikke uttrykke gassen kan føre til at det å bygge opp i tarmen, og at du skal føle deg oppblåst og ubehagelig å poenget med å være i smerte. Dreven raping eller gass passerer kan være pinlig og sosialt utilpass. Imidlertid kan denne prosessen kan kontrolleres. Det er ikke komplisert, og det vil gjøre at du føler deg bedre.

Hvordan Stopp overdreven Rap

eliminere kullsyreholdige drikker fra kosten som de overflødige gasser i karbonatisering bygge opp magen og resultere i raping.

Stopp tyggegummi for å unngå slik at uønsket luft å bli slukt som du produserer spytt.

Slapp av når du spiser og ta deg tid. Hvis du spiser for fort, vil mye luft blir fanget i maten som du svelger.

Drikk direkte fra et glass i lange, langsomme slurker. Ikke bruk et sugerør når du drikker fordi luften er fritt stand til å gå inn i bunnen av halm forårsaker du å svelge denne luften.

Vent til du er ferdig med å tygge og svelge mat og drikke før du begynner å snakke. Pust gjennom nesen når du tygge og svelge for å holde overflødig luft ut.

Begrens mengden av tunge, sure matvarer du spiser som meieri, løk og bønner. Unngå andre matvarer som du vet får deg til å rape i overkant for å se om de er direkte årsaken til problemet.

Hint

  • Hvis raping synes ikke å være atferdsmessig knyttet prøve å ta en fennikel, ingefær eller burdock supplement.
  • Kontakt lege hvis du er i smerte eller ikke kan løse problemet på egen hånd.