Digidexo.com

Hvordan jeg Deal gjøre med Guilt av å ikke være tilstede før døden?

Hvordan jeg Deal gjøre med Guilt av å ikke være tilstede før døden?

Vanlige følelser etter dødsfallet til en kjær inkluderer: forvirring, skyldfølelse, sinne og depresjon. Når et dødsfall og en person kan ikke få til plasseringen i tid, blir skyld en hoved følelser. Ideelt sett ville alle dø etter deres kjære hadde en sjanse til å fortelle dem farvel, men den ideelle skjer ikke alltid. Plutselige dødsfall, selvmord eller selv å være for langt unna til å komme til sykehuset i tide er vanlige årsaker til manglende dødsfallet til en kjær. Coping med skyldfølelse er utfordrende, men det er en nødvendig del av å flytte forbi død og går videre med livet.

Hvordan jeg Deal gjøre med Guilt av å ikke være tilstede før døden?

Unngå ignorerer skyld. Ignorerer problemet ikke gjør det gå bort og undertrykke skyld fører det til å bygge over tid. Face the skyld og se på årsaken. Tenk tilbake til grunnen for manglende dødsfallet. Kanskje flyet ble forsinket eller kanskje den enkelte døde plutselig.

Snakk om følelser av skyld. Dette bidrar ikke bare avtale med problemet, det setter problemstillingen på en logisk scenario. Følelser som skyld er ikke logisk. Å snakke med et familiemedlem, venn eller en rådgiver kan hjelpe plassere følelser i en logisk måte å takle følelser og håndtere kilden.

Skriv ned følelsene. Skriving gir en lignende effekt som å snakke uten bekymringer om den oppfatning av andre. Når skyld bygger, blir det selvdestruktiv og fører til depresjon. Skrive resultater i samme organisasjon og omtanke at det å snakke om problemet omhandler, men det krever ikke å finne noen til å lytte.

Bli med i en støttegruppe. Støttegrupper for tap av kjære er tilgjengelig gjennom rådgivningstjenester, kirker eller skoler. Den aktuelle støttegruppen avhenger av forholdet til den enkelte. For eksempel, en forelder hvis barn døde mens de var borte på forretningsreise vil bli med i en støttegruppe for foreldre som har mistet barn, mens en kvinne som mistet sin ektemann til en ulykke ville bli med i en støttegruppe for tapet av en ektefelle.