Digidexo.com

Naturlig Astma behandlinger for barn

Astma gjør det vanskelig for luften å bevege seg gjennom bronkiene i lungene, noe som gjør det vanskelig å puste. Symptomene kan variere fra mild til alvorlig, men hvis venstre ubehandlet, kan det drastisk begrense et barns fysiske aktivitet, og i noen tilfeller kan utgjøre en livstruende situasjon. I tillegg til medisiner foreskrevet av et barns barnelege, er det mange andre tiltak foreldre kan ta for å bidra til å kontrollere et barns astma angrep. Behandling omfatter opplæring om årsakene, utløsere, symptomer og en rekke forebyggende tiltak.

Typer

Barns astmasymptomer falle inn i ulike kategorier. Noen angrep er milde og varer bare en kort stund. I tilfeller av mild intermitterende astma, kan et barn oppleve symptomer bare én eller to ganger hver uke. Andre barn kan lide symptomer oftere, men ikke nødvendigvis hver dag. Dette er kjent som milde vedvarende astma. Men barn som lider av moderat vedvarende astma opplever symptomer hver dag og må ta medisiner daglig. For disse barna, symptomene er kontinuerlig og kan noen ganger krever sykehusinnleggelse.

Symptomer

Symptomer på astma kan være tungpustethet, hoste, kortpustethet, tetthet i brystet og noen ganger en kløe i halsen. Noen barn kan oppleve svette under et astmaanfall i tillegg til en økt hjertefrekvens og kanskje en pipelyd i brystet når de puster. Hevelse som innsnevrer luftveiene til lungene strammer ofte de omliggende muskler, forårsaker smerte. Mange barn med astma har en tendens til å få trafikk fra overflødig slim blokkerer luftveiene.

Naturlige behandlinger

Vurderer barnas daglige kosthold er en av de første skrittene mot å håndtere hennes astmasymptomer. Mat allergi er vanlige utløsere av astmaanfall, med mange barn å være allergisk mot melk, egg og andre meieriprodukter. Bearbeidet mat og frisk frukt og grønnsaker, som har blitt sprayet med plantevernmidler, kan føre til problemer i tillegg. Prøv å eliminere så mange bearbeidet mat fra barnets kosthold som mulig og handle økologisk. Grønne, bladrike grønnsaker, sammen med fargerike frukter og grønnsaker som er rike på vitamin C og beta-karoten, bidrar til å nøytralisere frie radikaler, og dermed bidra til å redusere astmaanfall. Oppmuntre barnet til å drikke minst ett glass vann vann hver par timer. Dette er viktig for å holde barnets luftveiene fuktig slik at de ikke constrict. Dehydrering fører til at utgivelsen av økte nivåer av histamin i blodet, noe som utløser den allergiske reaksjon. Har hjemmet ditt drikkevann testet for kjemisk innhold fordi for mye klor kan tørke ut lungene. Kjøpe et hjem vann filtreringssystem er en klok investering hvis barnet ditt har astma.

Diet

Leger advarer mot å gi barnet ditt melk, ost eller andre meieriprodukter. Mens disse matvarene kan stimulere produksjonen av overflødig slim i lungene, mange barn med astma har en allergi mot melkeprotein. Forskere ved John Hopkins School of Medicine sier at minst 50 prosent av alle barn i skolealder kan ha en allergi mot kumelk. Hvete kan være en annen trigger som forårsaker en allergisk reaksjon. Foreldre bør også unngå å mate barn mat som inneholder flerumettet fett. I stedet omfatter fisk i dietten kjent for å ha omega-3 fettsyrer. Studier viser oljene som finnes i laks, sild, makrell og sardiner har anti-inflammatorisk egenskaper effektive i å redusere astmasymptomer. Tilberedning av mat med extra virgin olivenolje er en annen sunnere alternativ. Noen studier tyder på magnesium-rik mat kan bidra til å slappe av bronkial luftveiene.

Forebygging / løsning

Begrense barns eksponering for miljøer der han er sannsynlig å komme i kontakt med luftveis irritanter som røyk, kjemiske rengjøringsmidler, tunge parfymer, kjæledyr dander, støv og mugg. Holde hjemmet godt ventilert og som fri for støv som mulig. Installere en luftfiltreringssystem kan bidra til å lindre barnets astmasymptomer. Ta barnet ditt til å få en influensa skutt hvert år som virus som forårsaker forkjølelse og influensa kan gjøre astma symptomer verre. I tillegg lærer barnet riktig dine håndvask teknikker for å hindre spredning av bakterier. Fjern eventuelle dammer av stillestående vann i nærheten av hjemmet ditt, spesielt i områder der barnet leker. Disse gir en yngleplass for virus og bakterier som kan forverre et astmaanfall.

Andre Triggers

Identifisere ditt barns astma utløser og ta de nødvendige skritt for å unngå dem er de mest praktiske ting du kan gjøre for å redusere hyppigheten og intensiteten av hans astmaanfall. Bortsett fra noen av de åpenbare triggere som tre pollen og luftbårne muggsopp, bør sesongtemperaturendringer tas på alvor. Ekstreme endringer i utetemperaturen, spesielt når været blir kaldt, kan gjøre et barns astma verre. Allergener som for eksempel ragweed i høst eller klimaet på varme, vindfulle dager kan utløse angrep også. Røyk, enten fra sigaretter eller en vedovn eller peis, er ikke sunt for lungene heller. Røyk fra matlaging visse matvarer bry noen barn med astma og kan bringe på et angrep. Mat konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, inkludert kunstig mat smakstilsetninger og fargestoffer, er gode grunner til å være forsiktig når du spiser ute. Emosjonelt stress, aerosolsprayer, kraftig trening, en nylig bout med en forkjølelse eller annen virusinfeksjon, eller til og med le eller gråte for hardt er kan utløse et barns astma angrep.