Digidexo.com

Hvordan skjule medisiner i Kids 'Food

Det er tider når barna trenger å ta medisiner, men de enten ikke liker smaken, eller de ikke kan eller vil ikke svelge piller. Du, som forelder, vet at de trenger medisiner, og du forstår nøyaktig hvorfor. Barnet ditt, dessverre, kan ikke forstå behovet for medisiner, og derfor rett og slett kamper tar det. Eldre barn kan være begrunnet med, og kan noen ganger bli overbevist til å ta eller svelge nødvendig medisinering. Yngre barn, eller ekstremt irrasjonelle barn, kan kreve en mer slu tilnærming. Å vite hvordan å skjule medisiner i barnas mat er et nyttig verktøy. Det er ikke lett. Noen barn er lite mat detektiver, finne den medisinen uansett hvor flink du er. Disse teknikkene, men kan overliste den mest forsiktige barnet, og hjelpe deg til å skjule medisiner barna så sårt trenger.

Hvordan skjule medisiner i Kids 'Food

Hvordan skjule medisiner i Kids 'Food

En titt på størrelsen av p-piller (hvis medisinen er en pille). Er pille liten nok til å gjemme seg i en skje full av sjokolade pudding eller peanøttsmør? Er barnet ditt naiv nok til å bare ta skje og svelge uten å merke pillen? Hvis du tror det, er det verdt å prøve dette veldig enkelt første skritt.

Ta større piller og knuse pillen eller tømme kapselen. Sjekk instruksjoner medisinering veldig nøye før du gjør dette, skjønt; hvis medisinen er tid-ut, eller kan forårsake magesyke uten belegg, hoppe over dette trinnet.

•  Bland medikament pulveret inn i en liten bit av varm, smeltet sjokolade. Ikke overopphetes sjokolade; varme kan nøytralisere noen medisiner. Sett legemiddel sjokolade blanding i kjøleskapet. Ta herdet sjokolade ute i femten minutter og gir sjokolade til barnet ditt. Pass på at barnet spiser ALLE sjokolade med medisiner i det, men å få full medisinering dose.

Lag en "peanut smør, gelé, og medisinering" sandwich. Spre peanøttsmør på en skive brød, gelé på den andre, og dryss medisinen pulver over en skive. Sett sandwich sammen. Serve. Igjen, sørg for at barnet spiser alt av sandwich å få riktig dose. Vurder å lage en halv, eller en fjerdedel, av en sandwich med full dose av medisiner i det hvis barnet ditt har en lys appetitt.

Bland medisiner i med iskrem, soya iskrem, eller ris iskrem. Hvis medisinen er et antibiotikum, men hoppe over dette trinnet. Antibiotika og meieri ikke bland godt.

Blend sjokolade pudding og medisinering pulver. De fleste barna vil spise denne velsmakende godbit og ikke legge merke til medisinering.

Kontroller "legemiddel sekel" med sjokolade mandel melk og medisiner blandet sammen, så helt forsiktig i popsicle molds og frossen. Pass på at medisinen er ikke skadet av å bli frosset, og igjen - være at barnet spiser en hel dose verd av medisinering.

8. Bruk de ovennevnte metoder for flytende medikamenter, så vel.

Hint

  • Noen ganger må du bare holde barna ned og tvinge medisinen i dem. Det er ikke hyggelig, og ærlig det er en forferdelig opplevelse for foreldre og barn, men når det kommer til stykket, trenger medisiner for å komme i barnets kropp til å gjøre jobben med å gjøre barnet ditt sunt. Du, som en forelder, må være grusomt å være snill noen ganger.
  • Hvis du kommer til et punkt der du må tvinge flytende medisiner i barnet ditt, vær forsiktig barnet ikke choke ikke på det.