Digidexo.com

Hva er Family Health Plus Inntekt Krav?

Hva er Family Health Plus Inntekt Krav?

Ifølge New York State Department of Health, er Family Health Pluss en gratis helseforsikring programmet tilgjengelig for familier som bor i delstaten New York. Family Health Plus er et alternativ for familier som ikke får forsikring fra arbeidsgivere, har ikke råd til privat helseforsikring og som gjør for mye penger for å kvalifisere for Medicaid. For å kvalifisere for Family Health Plus en familie må falle innenfor visse retningslinjer inntekt.

Familie Størrelse

Bestemme retningslinjer inntekt for enhver familie avhenger av antall personer i familien. Enslige voksne og par uten barn faller i ulike inntektsklasser enn familier med barn. For eksempel kan en enslig forsørger med et barn tjene mer penger og fortsatt kvalifisere for Family Health Plus enn et par uten barn. Hver ekstra familiemedlem hever inntekt retningslinjer som trengs for å bli fulgt for å motta Family Health Plus.

Retningslinjer inntekt for familier uten barn

En familie trenger ikke å ha et mindreårig barn i enheten for å kvalifisere for Family Health Plus. Retningslinjene inntekt er imidlertid lavere for enslige voksne og ektepar uten barn. Per 1. januar 2010, i orden for en enslig voksen å kvalifisere for Family Health Plus han må gjøre $ 903 eller mindre i måneden. Par uten barn trenger å gjøre $ 1215 i måneden eller mindre for å kvalifisere.

Inntekt retningslinjer etter familiens størrelse

For kvalifisere for Family Health Plus, må en familie på to gjør $ 1822 eller mindre, må en familie på tre gjør $ 2289 en måned eller mindre, må en familie på fire gjør $ 2757 en måned eller mindre, må en familie på fem gjøre $ 3224 eller mindre, må en familie på seks gjøre $ 3692 i måneden eller mindre, og en familie på syv må gjøre $ 4159 i måneden eller mindre. Disse tallene er gjeldende fra 1. januar 2010. Vennligst