Digidexo.com

Hvordan få Rit av Belly Fat uten å trene

Hvordan få Rit av Belly Fat uten å trene


Som en persons alder øker og metabolisme synker, har en tendens skjemmende magen fett å bygge raskt. De med en genetisk predisposisjon for å bli vekt rundt midsection er mer tilbøyelige til å pakke på pounds. Ikke arbeider med det ekstra fett kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes, hjertesykdom, brystkreft, galleblæren problemer, kolorektal kreft, høyt blodtrykk og metabolsk syndrom, ifølge Mayo Clinic. Du kan redusere mage fett uten trening ved å følge et sunt kosthold og unngå fett bygge matvarer.

Hvordan få Rit av Belly Fat uten å trene

Matvarer for å unngå

•  Dryss salt på maten med måte. Skytende natrium gjør kroppen din holde vann, skaper en oppblåst og oppsvulmet utseende i din midten.

Kutt ned på karbohydrater. Kroppen lagrer matvarer, for eksempel bagels og brød, som backup drivstoff som skal benyttes under lange perioder med trening. Men hvis du ikke brenner karbohydrater, de raskt bygge opp i magen.

Eliminer stekt mat. Disse er høy i fett og fordøye sakte, noe som gjør kroppen din føles oppblåst og tung.

Velg din drikkevarer med omhu. Drinker med høy surhetsgrad, for eksempel kaffe, alkohol, fruktjuice og kullsyreholdige drikker, kan forverre din gastrointestinal (GI) tarmkanalen og forårsake oppblåsthet.

Unngå gass varer. Matvarer som brokkoli, belgfrukter, blomkål, kål og løk føre til at gass til å akkumulere i mage-tarmkanalen.

Mat å spise

Crack åpne et egg. Egg er høy i vitamin B12, og kan øke stoffskiftet.

•  Hold deg til magert kjøtt og fisk. Kalkun, tunfisk og laks er magert og lite mettet fett. Fisk inneholder også omega-3 fettsyrer, som kan fremme en flatere mage ved å redusere stress kjemikalier.

Go green. Mørke, grønne blader, som for eksempel spinat, Romaine og arugula, er høy i fiber og lite kalorier. Hvis du vil redusere det daglige kaloriinntaket og dempe appetitten, spiser en solid salat før hvert måltid.

Få litt nutty. Nøtter som mandler er en fylling, lav-cal snack. Hold deg til de usaltet slag for å hindre oppblåst mage.

Plukk et bær. Frukt er høy i fiber og tilfredsstille en søt tann. Vær nøye med å holde seg borte fra tilsatt sukker frukt produkter, som gelé, saft og sorbeter.

Vaner å tilpasse

Kutt ned kaloriinntaket ditt. Nettsteder som min-kalori-counter.com (se Ressurser) kan hjelpe deg å sette en vekt-tap mål og spore forbruksmønstre. Reduser ditt daglige inntak av et par hundre kalorier for å barbere av sta magen fett.

spise fem på seks små måltider per dag. Dette vil regulere blodsukkeret og hindre overspising og vektøkning. Regelmessig ernæring øker også stoffskiftet, som hjelpemidler i magen-fettforbrenning.

Drikk rikelig med vann. Ofte hjernen forvirrer følelser av tørst med sult, forårsaker du å spise når kroppen din er dehydrert. Skylle ut systemet med åtte 8-oz. glass vann per dag.

Relax. Høye nivåer av stresshormoner kan øke fettlagring rundt midten. Adopter en avspenningsteknikk, for eksempel yoga eller meditasjon, for å forebygge stress hormon.