Digidexo.com

Hvordan bygge Muscle & Tone Økter

Hvordan bygge Muscle & Tone Økter


Det finnes forskjellige typer trening som hjelper folk å løse ulike mål. Noen mennesker kan være lurt å gå ned i vekt, slik at de følger en streng diett og utføre tungt hjerte-aktivitet, mens andre kan være lurt å konkurrere idrettslig for deres bestemt idrett. Men mange mennesker bare ønsker å få sunnere og se bedre ut for det. Nøkkelen til å bygge tonet muskel er å konsekvent trene intensivt, og pass på å jobbe alle områder av kroppen din.

Hvordan bygge Muscle & Tone Økter

•  Varm opp ved å kjøre i stedet for to minutter. Prøv å lande mykt og på ballene dine føtter for å forebygge skader og redusere virkningen på leddene.

Gjør 10 til 20 pull-ups, avhengig av din evne. Hold på en overhengende bar og dra deg opp med armene slik at føttene forlater bakken og haken blir parallelt med bar. Deretter sakte senke deg slik at armene er rette. Prøv å ikke berøre bakken mellom pull-ups for ekstra trening. Utfør sett pull-ups i en langsom og kontrollert måte.

Utfør 20 og 40 push-ups, avhengig av din evne. Ligge på bakken på magen. Legg hendene palm-side ned på bakken. Hold hele kroppen rett som du rett ut armene. Senk deg ned igjen så nesen er en tomme av bakken. Har hver push-up i en langsom og kontrollert måte.

Ligg på ryggen og rette bena. Løft bena 12 inches i luften. Hold bena i luften i ett minutt eller så lenge du kan og deretter senke dem til gulvet. Gjenta leg lift to til tre ganger.

Stand og gjøre 30 til 40 lunges. Stå med føttene hip-bredde hverandre. Stå frem med høyre fot som du senker kroppen din til høyre kne skaper en rett vinkel. Gå tilbake til utgangsposisjonen, og bytt ben. Når du bøyer beinet, ikke tillater kneet å utvide forbi ankelen. En forsterket variant som du kan blande i dine settene er jump-utfall, hvor du hopper når du bytter ben.

6. Gjenta alle oppgavene minst tre ganger i denne rekkefølge hver annen dag i en måned.

Hint

  • Prøv å ikke ta noen pauser mellom øvelsene eller mellom repetisjoner av rutinen. Dette vil øke fett kroppen forbrenner, og vil bidra til å gjøre deg mer tonet raskere.
  • Etter det første settet i hver øvelse, kan du prøve å legge intense, eksplosjon-stil repetisjoner, hvor du prøver å utføre øvelsen så fort som mulig uten å bryte skjemaet. Disse eksplosjon øvelsene vil trene raske muskelfibre, noe som hjelper musklene vokse seg større.