Digidexo.com

Hvordan beregne BMI Bruke faktorer og Gjennomsnittlig BMI for alder

Hvordan beregne BMI Bruke faktorer og Gjennomsnittlig BMI for alder


Kroppsmasseindeks, eller BMI, er beregnet ved hjelp av en persons høyde og vekt. BMI brukes vanligvis til å bestemme fettprosent og sammenligne den med nasjonale gjennomsnitt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Din BMI-tall kan indikere om du er en gjennomsnittlig vekt for din alder og høyde, eller om du er under-eller overvektig. Den TeensHealth nettside melder at hos barn og tenåringer, kan BMI avgjøre om barnet eller tenåringen er i fare for å bli overvektige eller fete senere i livet. BMI kan beregnes ved hjelp av et nettbasert verktøy, slik som den som brukes på CDC nettsted, eller du kan regne det ut selv ved hjelp av standard BMI formelen.

Hvordan beregne BMI Bruke faktorer og Gjennomsnittlig BMI for alder

•  Skriv ned formel for å beregne BMI: vekt i pounds / (høyde i inches ^ 2) --- 703

•  Vei deg. En nøyaktig vekt i pounds er avgjørende for å beregne BMI. Vei deg på hjemme skala, eller bruk nummeret fra siste medisinsk sjekk.

Mål høyden din i inches. Du kan også bruke nummeret fra siste kontroll. Konverter antall høyden din i meter ved å multiplisere det med 12, deretter legge på left inches. For eksempel vil en person som er 5 fot 8 inches høy skrive ned 68 inches (5 --- 12 + 8 = 68). Multipliser dette tallet med seg selv for å få antall inches kvadrat. For eksempel 68 --- 68 = 4624.

Del din vekt i pounds av høyden din i inches kvadrat (160/4624 = 0,03). Multipliser dette totalt med 703 for å få din BMI. For eksempel, en person som veier £ 160. på 5 meter 8 inches høy ville ha en BMI på 24..

Bruk et diagram, slik som den er omtalt på CDC nettsted, for å avgjøre om din BMI faller innenfor en sunn rekkevidde. Hvis du er over eller under sunn BMI rekkevidde, kan legen anbefale et kurs av handlingen.

Hint

  • Mens standard BMI formel benyttes for barn og ungdom, blir resultatene tolkes på en annen måte, ifølge CDC. Dette er fordi friske vektområder varierer mye på grunn av alder og kjønn før voksen er nådd.