Digidexo.com

Hvordan beregne BMI for en Mann

Hvordan beregne BMI for en Mann


Kroppsmasseindeks, eller BMI, er en metode som brukes for å raskt måle voksen kroppsfett. Siden det krever bare to stykker av informasjon, høyde og vekt, helsepersonell ofte starte med en BMI beregning til skjermen for vektproblemer. Formelen for beregning av BMI er den samme for både kvinner og menn.

Hvordan beregne BMI for en Mann

Mål høyden din ved hjelp av målebånd. For denne BMI formelen, måle inches snarere enn fot eller meter. Du bør ikke være iført sko, som sålene kunne forskyve høydemåling. Spill denne målingen på et stykke papir.

•  Vei deg. Du bør ideelt sett ikke være iført klær. Hvis dette er uunngåelig, prøv å bestemme vekten av klær og trekker dette fra vekten vises på skalaen. Spill denne målingen.

Multipliser vekten din måling ved 703 ​​ved hjelp av en kalkulator. Skrive ned dette nummeret som den endelige vekten figuren.

Beregn høyden i inches kvadrat ved å bruke kalkulatoren. Ta høyden din i inches og multipliserer det ganger seg selv. For eksempel, hvis du måler 70 inches, multiplisere 70 med 70 for å få antall inches kvadrat. Dette vil være den endelige høyde figur.

Del den endelige vekten figur av den endelige høyden figuren for å få BMI. Hvis det er nødvendig, avrunder desimaler til andre plass. BMI kan deretter diskuteres med en lege som kan hjelpe deg videre tolke resultatene. Generelt, er en sunn BMI mellom 18,5 og 24,9. Alt over eller under kan indikere potensielle helsefarer.

Husk at BMI er bare en av mange helseindikatorer og er ikke absolutt. Generelle helse og velvære er viktigere enn vektmåling.

Hint

  • BMI kalkulator er beregnet for voksne i alderen 18-65. Noen yngre eller eldre bør konsultere med en lege om å bestemme kroppsfett.