Digidexo.com

Retningslinjer for defibrillatorer

En implanterbar kardioverterdefibrillator eller ICD, er en liten enhet på størrelse med en liten mobiltelefon som er plassert på innsiden av brystkassen. Denne enheten bidrar med en rekke hjertearytmier. Hjertearytmier er uregelmessige hjerteslag som er enten for fort eller for sakte. ICD reparasjoner problemet ved å levere et støt til hjertet når det er nødvendig gjennom ledningene som kobler enheten til hjertet. Dette sjokk bringer hjerterytme tilbake til det normale.

Vurdering av behovet

Leger bestemme behovet for en ICD ved å kjøre en rekke forskjellige typer av diagnostiske tester. Disse testene inkluderer ofte en kombinasjon av noen av følgende prosedyrer: EKG (EKG), ekkokardiografi, elektrofysiologi studie (EPS), Holter overvåking og en hendelse opptaker. Hvis diagnostiske tester viser noen abnormalties relatert til hjerte arytmi, typisk en ICD vil bli implantert, ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning.

Når en ICD kan hjelpe

Personer diagnostisert med arytmier trenger enheten. Personer som anses å være den mest kvalifiserte for en ICD-enheten inkluderer de med ventrikkeltakykardi, i tillegg til de som har besvimt på grunn av ventrikkeltakykardi. Andre kandidater som er ideell for implantasjon av denne enheten inkludere de som har overlevd hjertestans.

Implantasjon Retningslinjer

Anordningen blir vanligvis implanteres i brystet gjennom en fremgangsmåte som krever et kort opphold på sykehus. Hvis alt går bra, prosedyren varer ikke mer enn tre timer. Pasienten får en mild bedøvende medisiner for området og et beroligende middel for å holde ham i en avslappet tilstand. Når området er nummen, er fører tredd gjennom årer under kragebeinet til hjertet. Dette innsetting er gjort med veiledning av en X-ray. Ledningene blir deretter koblet til bunnen av hjertet, og den andre enden av ledningen er koblet til selve apparatet. Enheten blir deretter implantert under huden gjennom et mindre kirurgisk inngrep, ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning.

Etter at denne del av fremgangsmåten er blitt utført, må legen programmere ICD. På dette punktet vil pasienten være under generell anestesi, slik at legen kan levere støt til hjertet uten pasientens kunnskap siden flere støt levert for testing kan være smertefull. Innretningen kan programmeres til å behandle raske hjerteslag, langsomme hjerteslag, og kan brukes til å ta opp hjerteaktivitet for å overvåke forekomsten av en pasients arytmi. Når enheten er programmert, forblir pasienten vanligvis på sykehuset i to til tre dager. Før han ble utskrevet fra sykehuset, vil ICD kontrolleres bare for å sørge for at det fungerer til legen tilfredshet. Etter den første innsetting av enheten, er ikke mer kirurgiske prosedyrer vanligvis nødvendig, men oppfølging med legen er viktig for å sikre ICD fortsetter å fungere ordentlig, sier Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning.