Digidexo.com

Kan du spise hele Kernel Corn å avgifte kroppen

Buttered maiskolbe er en søt og tilfredsstillende siderett for Grill søndager. I tillegg til dette tilbyr mais en masse av næringsstoffer at kroppen trenger på en daglig basis. Du kan spise hele kjernen mais å avgifte kroppen din. Her er noen grunner til hvorfor du ikke bør overse at korn på en cob.

Fiber

En kopp mais er rik på fiber. Det hjelper å avgifte kroppen og senke kolesterolnivået. Å spise mais reduserer risikoen for å ha kreft i tykktarmen fordi det er en av de beste organiske kolon renset tilgjengelig. Med denne typen evne, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre kolon renset eller avgiftende piller; du kan kjøpe korn i supermarkedet.

Å ha en daglig dose av fiber hjelper deg å fjerne giftstoffer i kroppen din som inkluderer giftstoffer bygget opp fra tidligere år. Å kunne få fiber fra korn er gode nyheter fordi mais er lett tilgjengelig i ethvert supermarked eller i en hvilken som helst restaurant.

Næringsstoffer

Corn har mye av næringsstoffer å tilby. Den har Vitamin B1 eller Thiamin som hjelper stoffskiftet (spesielt av karbohydrater). Bortsett fra tiamin, har korn Vitamin B5 eller Pantotensyre som hjelper i fysiologiske funksjoner. Det har også folat (naturlig forekommende versjon av vitamin B, folsyre er syntetisk versjon funnet i bilag) som hjelper kroppen i generering av nye celler (dette vitamin er anbefalt for de som er gravid). Corn har også Vitamin C; en kopp mais er nok til å gi den daglige dose av anbefalt vitamin C.

Colon Helse

Hele kjernen mais kan også brukes i en plan om å gifte din kolon. Først vurdere tykktarmens funksjoner. Tykktarmen er en av kroppens eliminering systemer (andre inkluderer nyrene for metabolske avfall; lungene for åndedrett, og huden til å svette). I tillegg til å fjerne ubrukt matavfall, er det også involvert med absorpsjon av mat næringsstoffer. Men noen ganger blir kolon svak og ineffektiv. For å hindre at giftstoffer fra å bli absorbert, kropps strøk tykktarmen med en slimlaget. Selv om dette gir beskyttelse, er det også klebrig og bidrar til retensjon av uønsket avfall.

Siden en sunn kolon er opprettholdt med vanlig eliminering, det sømmer seg berørte enkeltpersoner å oppdage hvor lang tid det tar for mat å reise gjennom sine gastrointestinale (GI) systemer. Hele kjernen mais kan hjelpe; det vil passere ufordøyet gjennom hele GI-systemet. Det er bare et spørsmål om timing hele prosessen. Hvis det tar lenger enn 18 timer, er systemet svak og du må gifte (på grunn av opphopning av fermen mat og bakterier i tykktarmen).

Det er mange naturlige rettsmidler for en svak kolon; legge rå grønnsaker og fiberrik frokostblanding er et godt sted å begynne. Varme drikker også stimulere fordøyelsen bedre enn kald væske gjør. I tillegg er det naturmidler som bidrar til å stimulere tarmen for å få det tilbake på sporet. Cascara Sagrada er en urt som er ikke-vane forming; den ble brukt av indianere.