Digidexo.com

Hvordan måle pH i enzymet laktase

Hvordan måle pH i enzymet laktase


Lactase er et enzym som er gjort i kroppen som hjelper prosess laktose, som finnes i melkeprodukter. En mangel av dette enzymet i kroppen som forårsaker en tilstand som kalles laktoseintoleranse, hvorved melke ikke oppsluttes skikkelig. Lactase er i stand til å fungere i henhold til en rekke pH-verdier, men kan endres pH-verdier i magen. Å sørge for at det ikke er magesyke på grunn av laktase inntak, kan man ønsker å måle pH i laktase.

Hvordan måle pH i enzymet laktase

Kjøp flytende laktase. For å teste for pH i laktase, ville man trenge en ren form av flytende laktase. Flytende laktase ofte kommer i hetteglass med en dropper cap og kan finnes i vitaminer og kosttilskudd midtgangen i dagligvarebutikker. Et annet sted å lete vil være naturlig eller helsekostbutikker. Sine priser kan være noe høyere, men det er mindre risiko for tilsetningsstoffer eller uønskede kjemikalier.

Kjøp en pH test stripe kit. Disse pakkene bruke pH-strips for å fortelle pH i en væske ved å endre farge øyeblikk etter kontakt med væsken. Nydannede farge på strimmelen blir så sammenlignet med et diagram som har en rekke pH-verdier utpekt av farge og tall. Disse pakkene kan kjøpes på jernvare og varehusene. Sørg for å få en test kit som brukes for væsker, ikke jord. Ser også for papirstrimler og en fargekart inkludert i pakken.

Les instruksjonene for bruk av teststrimler. Disse typer kits generelt fungerer på samme måte, men kan ha variasjoner i teknikker. Ting å se etter ville være hvis strimlene må være neddykket i væsken, og hvor lang tid de tar til å gi en avlesning.

Åpne flytende laktase beholder og brukes på papiret som anvist av produsenten. Stripen vil mest sannsynlig bli dyppet i løsningen i noen sekunder og trukket tilbake.

Les pH-nivået ved å sammenligne fargen på stripen til fargen og tallene på diagrammet som fulgte med settet. Alt under 7 regnes syrlig, mens noe over 7 er grunnleggende. Gradene av surhet går fra rødt, som er svært sure, til blå, nøytral, til lilla, grunnleggende.