Digidexo.com

Beste Vitaminer for håret

Vitaminer er viktig for å opprettholde sunt hår. Enten vitaminer er påføres lokalt eller tatt muntlig gjennom maten vi spiser eller gjennom kosttilskudd, er de et naturlig alternativ for å forbedre og opprettholde helsen til håret ditt, uten bivirkninger av farmasøytiske metoder.

Biotin

Bruk biotin i håret for å opprettholde hårfarge, hår styrke og hårvekst. Biotin har vist seg å fremme ny hårvekst for menn og kvinner som opplever hårtap på grunn av kjemoterapi, resept og reseptfrie medisiner og alopecia. I tillegg til å være tilgjengelig i tablettform, er biotin også en ingrediens i mange aktuelle sjampo og styling hjelpemidler for håret.

MSM

Tar MSM fungerer med keratin nivåer for å forbedre hårets farge, tekstur, styrke og vekstrate. MSM er tilgjengelig i form av tabletter og pulver fra mange vitaminutsalgssteder, samt i helse-og skjønnhets aisles av dagligvarebutikker og kjøpesentre.

Lokal applikasjon

Å ha fordøyelses følsomhet for enkelte vitaminer betyr ikke at du ikke kan bruke dem til å opprettholde sunt hår. Se etter aktuelle løsninger som balsam, oljer, sjampo og styling hjelpemidler som inneholder vitaminer, for å oppnå og opprettholde sunn hårvekst, farge og utseende.