Digidexo.com

Hair Treatment for Alopecia

Overvinne alopecia, eller mønster skallethet, kan være en prosess med prøving og feiling. Når du velger den beste metoden for behandling av alopecia, tre faktorer du må vurdere er kostnader, effektivitet og risiko for bivirkninger.

Nutritional Supplements

Ved hjelp av kosttilskudd inkludert Biotin, MSM og multivitaminer er den mest naturlige metoden for behandling av alopecia relatert hårtap. En av de viktigste årsakene til alopecia er ernæringsmangler i biotin, samt kroppens manglende evne til å absorbere MSM. Selv om du kan følge et riktig kosthold, kan kroppen fortsatt har problemer med å bryte ned og bruke visse næringsstoffer, som kan føre til hårtap.

Hair Restoration Surgery

Gjennomgår medisinske prosedyrer som for eksempel hår implantater eller plugger er svært kostbart. Medisinske prosedyrer for hår erstatning ofte utgjøre risikable og uønskede bivirkninger som hevelse og ubehagelig kløe.

Aktuelle behandlinger

Daglig bruk av aktuelle behandlinger som multivitaminer og urte sjampo, balsam og stylingapparater, eller farmasøytiske aktuelle løsninger som Rogaine, bør brukes i tandem med enten kirurgisk restaurering eller kosttilskudd for å la håret vokse ut.