Digidexo.com

Hvordan regrow håret med en Hjem Utbedring

Hvordan regrow håret med en Hjem Utbedring


Hårtap er en uønsket og pinlig problem at folk av begge kjønn kan oppleve. Det er flere faktorer som spiller en rolle i hårtap, inkludert genetikk og generelle mentale og fysiske helse. Kanskje de vanligste løsninger til hårtap (for både menn og kvinner) er parykker og hår transplantasjon kirurgi. Selv om disse fremgangsmåter ofte er vellykket, kan de være kostbart. Så, før du tar den dyre, prøve å vokse håret tilbake ved hjelp av en 100 prosent naturlig rette.

Hvordan regrow håret med en Hjem Utbedring

•  Hell 1 kopp kokos olje i en kasserolle. Sett kjelen på komfyren og sett den til middels varme. Merk at du kan finne kokosolje på naturlig mat butikker samt håndverks butikker.

Chop amla i 1/4 tommers stykker mens kokosolje varmer opp. Amla er en type frukt som er også referert til som indisk stikkelsbær. Når oljen har begynt å koke, tilsett din amla til kasserolle.

•  Rør concoction hvert 30. sekund i omtrent fem minutter. Etter fem minutter har gått, skru varmen av og la væsken avkjøles til romtemperatur. Å fremskynde denne prosessen, kan du sette den i kjøleskapet.

Gni løsningen inn i hodebunnen når den er helt avkjølt. La den sitte på hodet i 45 minutter til en time. Når tiden har gått, skyll løsningen av med kaldt vann og forsiktig klapp tørr. Du kan gjenta dette så ofte som du normalt ville vaske håret ditt, men en gang om dagen til annenhver dag er anbefalt.

Hint

  • Resultatene varierer ved hjelp av naturlig hår tap rettsmidler. Spor framgangen din ved hjelp av bilder over en tre-måneders periode for å finne ut om denne metoden fungerer for deg.