Digidexo.com

Ting å spise på den første fasen av South Beach Diet

Fase 1 av South Beach Diet er den korteste, men strengeste av de tre fasene av dietten. Fasen varer i to uker; dens formål er å eliminere cravings for raffinert stivelse og sukker. Kosten vil stabilisere blodsukkeret mens du spiser fiberrike og næringsrike matvarer. Snacking er tillatt to ganger om dagen, og Kosten bør ikke føle sulten eller fratatt.

Protein

Fase 1 av South Beach Diet inneholder mange proteiner og gode fettstoffer. Fasen er formulert for å ha den laveste form for glykemisk indeks karbohydrater, som vil hjelpe dieter føler fornøyd etter måltider, at du ikke er sulten hele dagen, og også bidra til å kontrollere blodsukkeret.

Fase I tillater dieters å nyte måltider av magert kjøtt, lam med synlig fett fjernet, kylling, fisk og skalldyr, og kalkun. Mer spesifikt, sverdfisk, mager bacon, kanadiske skinke, Cornish høne, røkt laks, tunfisk og kalkun bryst er alle sunne alternativer. Soya-baserte kjøtt erstatter kan spises også.

Fase I omfatter også egg, nøtter, ost og salater med 100% olivenolje som dressing. Cæsar salater og lav-fett cottage cheese er gode alternativer når du spiser ute. Visse nøtter er også lov til å nytes i moderate mengder, og du kan drikke så mye vann som du vil i løpet av dagen og natten.

Fase 1 begrenser ikke mengden mat du kan spise, men måltider bør være normal i størrelse og tilfredsstille sult; overspising er motløs. Kosten oppfordres til å ha snacks i midten av morgenen og i midten av ettermiddagen til ytterligere dempe sult i løpet av dagen.

Protein kvoter i fase 1 er raus, og hvis de følges med de andre retningslinjene, er vekttap anslått til å være mellom åtte og 13 pounds i løpet av to-ukers kurs.

Grønnsaker og Dairy

Alle grønnsaker unntatt rødbeter, gulrøtter, mais, poteter og yams er tillatt under fase 1. Disse kan være frisk, hermetisert uten tilsatt sukker eller frosset, og belgfrukter er inkludert. Grønnsakene kan fremstilles på en rekke måter, slik som rå, kokt eller bakt i ovn. Noen vegetabilske retter å nyte er asiatiske coleslaw, spinat utstoppa sopper og veggie quiche.

Sørg for å begrense inntaket av vegetabilsk juice til seks gram om dagen, og osten må være fett-fri eller lav-fett. Meieriprodukter som melk må også være lav-fett på én prosent eller fettfri. Eller for noe litt annerledes, prøv soyamelk som et velsmakende alternativ til å skumme.

Måltid Kvoter

South Beach Diet måltider består av frokost, lunsj, middag og to snacks. Kosten må spise hvert måltid og ikke hoppe over et måltid eller mellommåltid. Dette vil holde deg mett og uten sult i løpet av dagen.

Frokost gir ubegrenset protein og minst en halv kopp med grønnsaker; en teskje av majones eller olje er valgfritt. Lunsj og middag hver tillate ubegrenset protein, minst to kopper grønnsaker og en spiseskje majones eller olje.

Koffein drikker er begrenset til en til to porsjoner per dag. Kaffe og te er tillatt så mye som ønsket, men sørg for å drikke koffeinfri etter andre servering av dagen.