Digidexo.com

Næringsinnholdet i Vann analyse

Næringsinnholdet i Vann analyse


Drikkevann inneholder næringsstoffer som er innhentet gjennom naturlige prosesser eller innført i løpet av de stadier av vannbehandling. En vannanalyserapport vil måle konsentrasjonene av disse næringsstoffene, og varsle deg om hvorvidt eller ikke de er tilstede på uvanlig høye nivåer.

Næringsstoffene i Water

Drikkevann inneholder viktige mineraler, som er næringsstoffer som kroppen ikke kan produsere, og må få tilført. Uten disse mineralene, er dødeligheten øker på grunn av redusert immunsystemet forsvar, og fysisk og mental utvikling svekket. Vanligvis drikkevann inneholder ernæringsmessig viktige mineraler selen, natrium, klor, fluor, kalsium, magnesium, kobber, sink og jern.

The Water analyserapport

En vannanalyserapport inneholder en liste over de forurensninger som ble testet for og deres konsentrasjoner. Mineralene som finnes i drikkevann kommer under kategorien plagsomme forurensninger, fordi de er svært lite sannsynlig å ha noen negative helseeffekter: heller, ved høye konsentrasjoner vil de gi vann en bitter, brakkvann smak. De kan også misfarge våtromsinnredning, drikkevarer og vaskerom.

Akseptable grenser

The University of Pennsylvania har en liste over vannforurensnings parametere for å hjelpe folk i å tolke deres vann analyserapport. Akseptable grenser til noen av de næringsstoffene som finnes i vann, som definert av Environmental Protection Agency, er 250 mg / l for klorider, 1,3 mg / l for kobber, 0,3 mg / l for jern og 0,05 mg / l for magnesium.