Digidexo.com

Kan du bryte vitaminer i to før å ta?

Kan du bryte vitaminer i to før å ta?


Vitaminer er en viktig del av vanlig helse og velvære. Siden noen vitaminer kommer i store store piller, er det lettere å bryte dem før man spiser.

Viktigheten av vitaminer

Vitamintilskudd kan hjelpe enkeltpersoner opprettholde sunne nivåer av enkelte vitaminer på daglig basis, spesielt når en person er utsatt for vitamin mangel.

Typer vitaminer

Det finnes flere varianter av vitaminer. Noen er i store, kapselform; andre kommer i en belagt tablett med pulverisert vitaminer inni. Pulverisert tabletter trolig bryte ned raskere.

Breaking Vitaminer

Så lenge produktet er i solid kapselform, kan en vitamin brytes i to før man spiser. Men pass opp for å ta for mange vitaminer i en mindre mengde tid.

Vitamin Konsentrasjon

Mange vitaminer, men lovende høye nivåer av viktige næringsstoffer, kan inneholde høye nivåer av uønskede materialer. Breaking et vitamin i halv reduserer mengden du inntaket.

Vitamin Absorpsjon

Noen vitaminer er bundet sammen på en slik måte for å hindre lett fordøyelse. I stedet for å bryte ned i magen, kan noen vitaminer ta lang tid å fordøye. Bryte dem i to øker sjansen for enklere absorpsjon.