Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av IV Vitamin C?

Hva er de helsemessige fordelene av IV Vitamin C?


Vitamin C er et næringsstoff som forekommer naturlig i mange typer av frukt og grønnsaker. Folk kan ikke produsere dette vitaminet på egenhånd; Det må forbrukes gjennom inntaket av matvarer som er rike på vitamin C eller vitamin-tilskudd. Vitamin C er også gis intravenøst. Den anbefalte daglige dosen av vitamin C er 75 mg.

Healing

Ifølge The Bio-Communications Research Institute, har IV vitamin C vist seg gunstig i behandling av kreft. MamasHealth.com påpeker også at vitamin C brukes av kroppen i dannelsen av tenner og bein. Det fremmer helbredelse av benbrudd.

Immunitet

Vitamin C øker immunitet ved å øke kroppens naturlige forsvar mot virusinfeksjoner og sykdommer. Det senker også blodsukkernivået.

Allergier

Vitamin C er en naturlig antihistamin. Det senker nivået av histamin i kroppen, noe som reduserer sannsynligheten for en allergi eller astmaanfall.

Lead

Overraskende, reduserer vitamin C også bly i blodet. Blyforgiftning er farlig, spesielt blant små barn. Det fører til nevrologiske og utviklingsmessige forsinkelser.

Kilder

I tillegg til kosttilskudd, kan vitamin C finnes i følgende matvarer: appelsiner, brokkoli, grønn paprika, cantaloupe, rosenkål og jordbær.