Digidexo.com

Hva er årsakene til hodepine i 8-år gamle gutter?

Det er ikke uvanlig i det hele tatt for en 8 år gammel gutt for å få hodepine. Barna får hodepine for de samme grunnene som voksne gjøre. Men barn, spesielt unge gutter, kan få hodepine på grunn av risikofylt lek, stirrer på dataspill for lenge, glemmer å spise og holde seg for sent. Hvis din sønn klaget over hodepine, kan årsaken være lett forklarlige.

Medisiner

Medisinering kan være årsaken til 8-åringens hodepine. Medisiner som kan være å klandre inkluderer over-the-counter allergi medisiner og selv aspirin.

Søvn uregelmessigheter

Når du sier godnatt, har du ingen anelse om hva som foregår i ditt barns soverom. Hvis han bor opp til alle døgnets tider, er det ikke rart han får hodepine. Hvis du har mer enn ett barn, kan du prøve å skille barna for to eller tre netter for å se om hodepinen vedvarer.

Ernæring

Vi er alltid å bli fortalt at barn i dag spiser for mye. Men på baksiden, noen barn er så opptatt med sine fritidsaktiviteter og spille videospill at de bare ikke får den maten de trenger. Skipping måltider kan føre til hodepine.

Skader

Sjekk at han alltid bærer at hjelm når han er å sykle eller skateboard. Og sørg for å overvåke brytekamper og annen risikofylt lek. Gutter notorisk spille mer grovt enn jenter.

Datamaskin

Stirrer på en dataskjerm i timevis kan resultere i et bankende hodepine. Hvis sønnen din er å spille dataspill i mer enn en time i en sittende og får hodepine, kanskje du har nettopp funnet den skyldige.