Digidexo.com

Meny Plan for diabetiker dietter inkludert hvor mange kalorier å spise

Diabetes gjør kroppen i stand til å produsere eller riktig utnytte insulin, et lagringshormon som er ansvarlig for å regulere blodsukkeret. Således, er nøkkelen til å spise for å kontrollere diabetes blodsukkeret. Dette oppnås ved å henvise karbohydratinntak til bare de elementer som er ganske lav på glykemisk indeks skalaen, som er en oversikt over hvor raskt ulike karbohydrater er fordøyd. Ved å gjøre dette, forblir blodsukkeret stabilt hele dagen, holde diabetes i sjakk.

Meal Planning

Forstå det generelle oppsettet bak en kvalitet måltid for diabetes dietter, slik at du kan formulere dine egne måltider i tillegg til de som er oppgitt her. Generelt sett bør du bare konsumere karbohydrater fra frukt, grønnsaker og helkorn, som disse elementene har en tendens til å rangere mye lavere på glykemisk indeks. I tillegg til å ha minst én karbohydratkilde, bør hvert måltid balanseres gjennom inkludering av en mager proteinkilde og en kilde for sunn, naturlig fett. Magre proteinkilder omfatter kylling, kalkun, fisk, egg og lav-fett kjøtt, mens fettkildene inkluderer oljer, nøtter og visse fettholdige frukter som kokosnøtter og avokado. Mål å konsumere minst tre primære måltider i løpet av dagen med en eller to snacks i mellom.

Meny Plan

Spis tre eller fire egg på bestilling til frokost, sammen med en liten fruktsalat. Forbered eggene med en sunn olje som olivenolje eller raps å innlemme ekstra sunt fett i måltidet, og vurdere å legge et stykke eller to av hele korn toast. Til lunsj, forberede deg et par av grillet kyllingbryst stekt i olivenolje eller kokosolje, sammen med en hage salat og et stykke frukt på siden. Til middag, forberede din favoritt type sjømat servert på en seng av spinat og brun ris. Til dessert, prøv å spise en liten porsjon bær med clotted cream. Som en matbit i løpet av dagen, bør du vurdere noen nøtter eller beef jerky med et stykke eller to av frukt.

Kalorier

Begynn kostholdet ditt ved å sikte for rundt 2000 kalorier per dag, er det bare å justere porsjonene av prøve måltider nevnt ovenfor for å nå målet ditt kalori mål. Mål for vekttap på bare rundt en til to pounds en uke, veiing deg selv på slutten av uken i morgen, mens du fortsatt har en tom mage. Når vekttap innsats stall, spiser 200 færre kalorier per dag (for totalt 1800) og opprettholde dette nivået fram til vekttap platåer i mer enn to uker på rad, slippe kalorier igjen til 1600.