Digidexo.com

Har Tooth Bonding Work Hvis tennene er ikke helt hvit?

Har Tooth Bonding Work Hvis tennene er ikke helt hvit?


Ditt smil er ofte en din mest karakteristiske ansikts funksjonen. Å ha et stort smil kan være en kilde til selvtillit og selvfølelse. Hvis du ikke er fornøyd med skyggen av tennene dine, spør tannlegen din om å forbedre ditt smil gjennom dental bonding. The bonding prosedyren innebærer å forme tennene, og bruke en tann - farget materiale som obligasjoner til dine naturlige tenner. Dental bonding kan fikse chipped, ødelagte, feiljustert og misfargede tenner med imponerende resultater.

Liming Materialer

Du kan ha tennene limt med enten kompositt harpiks, eller porselen. Kompositt harpiks er et hardt plastmateriale som brukes til å lime tenner som har det meste av tannstrukturen intakt. Kompositt harpiks kan flekke over tid. Imidlertid er dette materialet lett erstattes. Dette materialet er vanligvis brukt for å binde tennene som i utgangspunktet er intakt. De fleste folk tilbake til tannlegen etter ti år for å erstatte deres sammensatte bonding fordi fargen er farget. Sprukket tenner, eller tenner som har liten tannstruktur, bør bindes med porselen. Porselen er dyrere, men det betyr ikke beis. Den største fordelen med porselen bonding er at porselen kan vare i det uendelige.

Tann farge

Har din tannlege hjelpe deg å velge skyggen som vil bli brukt til å binde tennene. Husk at når tennene er bundet, materialet som brukes til å lime dem kan ikke være hvitnet. Du kan fortsatt bleke eventuelle gjenværende naturlige tenner. Tannlegen kan matche binding til tennene hvis du er fornøyd med sin nåværende skygge. Hvis du ønsker et hvitere smil, har tennene profesjonelt bleket før du velger skyggen av din bonding materiale.

Vedlikehold av Bonded Smile

Hvis du har tennene dine limt med porselen, vil tannlegen anbefale det samme munnhygiene rutine en person med naturlige tenner bør ha. Hvis du velger den kompositt harpiks materiale, må du være ekstra flittig om oral hygiene som det gjelder tann farge. Unngå stoffer kjent for å flekken limt og naturlige tenner som te, cola, kaffe og nikotin. Hvis din naturlige tennene blir misfarget, vil tennene restaurert av bonding blitt veldig opplagt. Hvis dette skjer, kan du ha tennene dine bleket for å matche fargen på dine limt tenner.