Digidexo.com

Perricone og vekttap

De Perricone dietten hevder ikke å fokusere på vekttap, men i stedet fokuserer på å forbedre stoffskiftet, løfte humøret og forbedre din hud, bentetthet og forebygge sykdom. Og ja, alt dette kan muligens føre til vekttap. Dr. Nicholas Perricone eiendeler som visse matvarer kan føre til betennelse i huden, rynker og kosttilskudd problemer i kroppen. Følgende tips er en del av Perricone diett diett.

Protein

Fisk er trolig den viktigste enkeltelementet i Perricone kosthold som det forsyner kroppen med nødvendige omega-3 fettsyrer, som finnes i fiskeoljer. Perricone er en hudlege, og hans produkter ble opprinnelig ment å hjelpe folk bekjempe rynker, kviser og andre hudlidelser. Imidlertid fant han at hans pasienter ble også miste vekt mens du følger den supplerende plan han tilbudt, så han begynte å tilby en diett diett hvis viktigste protein komponenter er fisk og bønner som belgfrukter og kikerter. Magert kjøtt som kylling eller kalkun bryst er også alternativer.

Karbohydrater

Under Perricone plan, er nødvendig moderat til lav karbohydrat forbruk. Og visse karbohydrater, som brød, pasta og søtsaker er sjelden, om noensinne, tillatt. Noe behandlet eller som inneholder store mengder sukker er forbudt. Fullkornsprodukter som inneholder mye fiber, slik som bygg og hvete bakterie, er tillatt i moderate mengder.

Frukt, nøtter og Veg

Grønnsaker som artisjokker, avokado, brokkoli, rosenkål og paprika er inkludert i Perricone kosthold plan. Frukt som bær, grapefrukt og melon er ofte koblet sammen med havregryn om morgenen. Forvent mer grønnsaker i kosten enn frukt, men på grunn av fruktens høyt sukkerinnhold. Mandler er også høyt på snack prioriteringslisten den.

Absolute don'ts og Almost Nevers

Det er ganske mange absolutte don'ts i Perricone kosthold som kan gjøre det vanskelig for mange å holde seg til. Rødt kjøtt er ikke tillatt i det hele tatt, og heller ikke er kaffe, som kan føre til problemer for morgenfugler som er avhengige av den koffeinholdige drikker for den ekstra boost før pendle til arbeid. Men muligens det vanskeligste å unngå i Perricone kosthold er melk og melkeprodukter, som dukker opp i mange produkter. Alkohol, i form av rødvin, er tillatt, men sjelden.

Kritikk

Ernæringseksperter hevder at Perricone er foreslått to porsjoner med fisk om dagen kan også være for mye for fiskeelskere og spørsmålet hans anbefalinger som for mye av noe kan være farlig. Dessuten krever den ikke- fleksible plan som du koker, pakke og pakke maten når du går på jobb, og hvis du har en stor familie som du ønsker å inkludere i kosten plan, kan dette vise seg å være utfordrende og tidkrevende. Oppskriftene i Perricone kosthold er kompliserte, og brukere har klaget de ikke igjen følelsen fornøyd med delene etter alle sine hardt arbeid. Også kutte ut ting som melk og meieriprodukter fra kostholdet ditt har sin rettmessige del av kritikken, siden disse matvarene produsere naturlig kalsium kroppen din trenger for å forebygge sykdommer som osteoporose.