Digidexo.com

Hva gjør Håndskrift Fortell om deg?

Graphology er analysen av håndskrift. Dette navnet er gitt til ulike spesialiseringer innen den kategorien, inkludert psykologisk analyse av håndskrift, samt identifisering av individer basert på håndskrift. Hva gjør din håndskrift muligens si om deg?

Personlighet

Ifølge graphologists som tror på å bruke det for psykologisk vurdering, kan du være i stand til å lære om noens personlighet fra hans eller hennes håndskrift.

Intelligence

I tillegg til å lære om personlighet, kan du være i stand til å skjelne noens nivå av intelligens bare fra å se på en side av personens håndskrift.

Mental Helse

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og liknende mentale tilstander ofte føre til uleselig eller vanskelig å lese håndskrift. I tilfelle av ADHD, kan medikamenter ofte hjelpe denne betydelig.

Arbeidsevne

I Frankrike, som arbeidsledigheten gikk opp, en teori spre at kanskje var det en sammenheng mellom håndskrift og hvorvidt noen ble ansatt i en stilling. En artikkel i New York Times i begynnelsen av 1990, med tittelen "I Frankrike er det Hvordan du krysser t-tallet," sa at arbeidsgivere ble utsette søknader til håndskrift analyser.

Ingenting

En studie av Lynn McCutcheon viste at folk ble trolig analysere forfatterens personlighet ved å utføre en analyse av innholdet, ikke håndskriften i seg selv.