Digidexo.com

Hvordan å miste vekt spise spinat

Grønne grønnsaker som spinat er en utmerket del av et sunt vekttap programmet. Spinat er full av fiber, vitamin K, jern og protein. Spinat baserte salater har langt mer næringstetthet enn salater laget med greener som har høyere vanninnhold, for eksempel isbergsalat. Ved hjelp av spinat som en hovedkomponent av kostholdet ditt kan hjelpe deg å holde deg mett lenger og redusere den totale antall kalorier som du forbruker hver dag.

Hvordan å miste vekt spise spinat

•  Begynn å føre dagbok over alt du spiser. Selv om du øker din grønnsaksinntak, du fortsatt trenger å ta hensyn til hvor kaloriene kommer fra. Bruk en bærbar eller regneark for å holde en enkel mat logg, eller utforske en av de gratis online programmer som FitDay (se Ressurser).

Planlegg måltidene på forhånd. Sett deg ned i begynnelsen av uken og planlegge hva du skal spise hver dag, blant annet snacks. Prøv å inkludere ulike preparater av spinat en gang til to ganger om dagen. Å lage en plan og handle på forhånd vil hjelpe deg å holde deg til programmet og fokus på sunn mat.

Eksperimenter med forskjellige spinat forberedelser. Spise en enkel spinat salat hver dag kan være en lav-kalori alternativ, men det blir kjedelig raskt. Bruk spinat som en ingrediens i pastaretter, eller stek den med hvitløk og løk for å prøve noe nytt.

Vær klar over hva du tjener eller lage mat med spinat. Hvis du Surr din spinat i store mengder smør, legger det en usunn komponent til din vekt-tap diett. Tenk hjerte-sunt fett som olivenolje, og alltid måle porsjonsstørrelser for å sikre at du ikke tar i ekstra kalorier.

Begynn å trene eller øke intensiteten av programmet. Selv om diett alene kan hjelpe deg å kaste pounds, vil du ikke oppnå en mager, tonet utseende uten et treningsprogram. Hvis du er ny til å trene, starte med å gå i 20 til 30 minutter per dag. En treningsøkt vil hjelpe deg å forbrenne ekstra kalorier og styrke det kardiovaskulære systemet.

Hint

  • Sjekk etikettene før du kjøper lav-fett eller fett-fri salatdressinger. De kan være lastet med sukker for å kompensere for den manglende smak som stammer fra fett.
  • Legg tørket frukt som tranebær eller kirsebær til din spinat salat. En liten mengde gir masse smak og næringsstoffer.